„Mihaela, dragostea mea, am ieșit din parcare”. Mircea Geoană, ironizat pe internet după ce a fost filmat la volan

„Mihaela, dragostea mea, am ieșit din parcare”. Mircea Geoană, ironizat pe internet după ce a fost filmat la volan

Un clip video cu Mircea Geoană, care încearcă să iasă cu mașina dintr-o parcare, a devenit viral pe rețelele de socializare. Postarea a adunat sute de comentarii, iar unii dintre cei care au reacţionat s-au amuzat pe seama manevrelor făcute de candidatul la prezidențiale.

Geoană în timp ce scoate mașina din parcare Foto: Captura video TikTok

Geoană în timp ce scoate mașina din parcare Foto: Captura video TikTok

Pe înregistrarea video se observă cum Mircea Geoană, care se află la volanul unui BMW Seria 5, scoate mașina din spațiul de parcare, după o primă tentativă nereușită. Acesta a ales apoi să meargă cu spatele zeci de metri, fiind obligat să apeleze la această soluție și de o altă mașină care venea din față.

Videoclipul intitulat „Mihaela, dragostea mea, am ieșit din parcare” a strâns sute de comentarii. După ce a văzut filmarea, Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR, s-a ținut de glume pe seama lui Mircea Geoană. „Propun ca la depunerea candidaturilor să se dea și poligon, parcare laterală și alte probe practice”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Dacă unele persoane i-au luat apărarea lui Geoană, susținând că acesta nu a făcut nimic neregulamentar, alții s-au amuzat copios.

Bine că nu a cerut ajutorul NATO să iasă!”, se arată într-un comentariu, în timp ce alții întreabă retoric: „Așa vrea să conducă și țara?”. De glume nu a scăpat nici președintele țării. „Iohannis și acum era tot în parcare”, se menționează într-un alt comentariu.

Au fost și persoane care au spus că Geoană nu a făcut nimic în neregulă. „Era o dubă în spate, s-a răzgândit și a iesit invers, nu e ideal dar nu a greșit cu nimic” sau „Foarte corect. Cei fără carnet nu au de unde să știe”, spun internauții.

„Sănătate Regelui Mihai!”, a comentat o altă persoană cu referire la gafa făcută de Geoană într-un interviu susținut în calitate de candidat oficial la prezidențiale.

În timp ce era intervievat la știrile ProTV, Mircea Geoană i-a urat sănătate Regelui Mihai , decedat în 2017: „Mă întorc la ceea ce spunea Regele Mihai în 2011, când a făcut 90 de ani, Dumnezeu să-i dea sănătate, am fost și în Senat când a avut ultimul discurs. A avut un discurs foarte important și a spus: «Țara are nevoie de cârmuitori drepți și pricepuți». Astăzi România nu are cârmuitori nici drepți și nici pricepuți”, a spus Geoană.

Acesta a revenit, după încheierea emisiunii, cu o reacție spunând că a făcut o „greșeală de exprimare” pe care o regretă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultima postare a Loredanei Groza...

2 Aceste imagini au apărut pe cer în Grecia...

3 Penibilă imagine. Selly tot un gherțoi rămâne, cu toți banii lui...

4 S-a furat mireasa. Din cavou...

5 VIDEO Război sută la sută / Trupele de comando ucrainene au cucerit o fabrică ocupată de ruși