Mesajul transmis de Gabriela Firea după ce a votat: „Nu mai trebuie să fie diferențe între bucureșteni” VIDEO

Mesajul transmis de Gabriela Firea după ce a votat: „Nu mai trebuie să fie diferențe între bucureșteni” VIDEO

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a votat duminică, 9 mai, și a transmis printr-un mesaj publicat pe Facebook că „Bucureștiul poate redeveni “Orașul dorit de oameni” doar dacă suntem ÎMPREUNĂ”.

Am votat pentru un București al tinerilor, al seniorilor, al tuturor cetățenilor! Nu mai trebuie să fie diferențe între bucureșteni, între sectoarele Capitalei!

Am votat pentru un nou model administrativ, cu lideri care nu mai căută vinovați și vin doar cu soluții.

Bucureștiul poate redeveni “Orașul dorit de oameni” doar dacă suntem ÎMPREUNĂ, în echipă pentru acest oraș pe care îl iubim cu toții”, se arată în postarea făcută pe Facebook de Gabriela Firea.

Gabriela Firea

Gabriela Firea a ieșit la vot. FOTO Inquam Photos /Octav Ganea

Amintim faptul că cetățenii României cu drept de vot își aleg duminică, 9 iunie, primarii, europarlamentarii și consiliile locale. Conform AEP, prezența la urne la alegerile locale, la ora 12.00, a ajuns la 17,31%. Totodată, până la ora prânzului, 17,78% dintre alegători și-au exprimat votul la cele europarlamentare.

În cursa pentru Primăria Capitalei se mai află și Sebastian Burduja, candidat din partea Partidului Național Liberal, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL.

Burduja și-a exprimat votul la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

„Am votat pentru schimbare, pentru toți bucureștenii care știu că acest oraș merită mai mult. Îi chem pe toți la vot, este un drept. Sunt convins că la finalul acestei zile vom avea cu toții lucruri de sărbătorit și surprize foarte plăcute pentru acest oraș și oamenii lui minunați”, a transmis Sebastian Burduja.

Cristian Popescu Piedone a declarat, în timp ce intra într-o secţie de votare din Sectorul 5 , că „el reprezintă realitatea şi normalitatea”, potrivit News.ro

„Cu siguranţă (n.red. secția de votare) nu se va închide secţia la ora 22.00”, a spus Cristian Popescu Piedone, făcând referire la numărul mare de buletine de vot (cinci) pe care le primesc alegătorii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii