Melania „ajunge la o înțelegere cu Trump” cu privire la viitorul său rol dacă acesta va câștiga Casa Albă

Melania „ajunge la o înțelegere cu Trump” cu privire la viitorul său rol dacă acesta va câștiga Casa Albă

Melania intenționează să își împartă timpul între Washington DC și New York, unde fiul cuplului, Barron Trump, este așteptat să urmeze cursurile Universității NYU.

foto Melania Trump

Melania Trump, fosta prima doamnă a Statelor Unite FOTO Shutterstock

Potrivit unui raport al Independent , este puțin probabil ca Melania Trump să preia rolul de primă doamnă cu normă întreagă dacă soțul ei câștigă un al doilea mandat de președinte.

Un insider din Trumpworld a declarat pentru Page Six că fostul model sloven s-a înțeles cu Donald Trump ca, în cazul în care acesta va prelua Casa Albă în noiembrie, ea să nu fie obligată să fie prima doamnă 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

În cele din urmă, Melania crede că poate fi „o mamă implicată și Primă Doamnă în același timp”, a declarat Insider pentru Page Six.

Ea nu dorește un program non-stop de evenimente la Casa Albă și face precizarea că poate fi atât o mamă activă, cât și Prima Doamnă în același timp. Donald este apropiat de Barron, dar nu are de gând să arunce mingi de fotbal cu el când el este președintele și șeful lumii libere. Donald a fost deja de acord cu acest lucru și consideră că mamele și părinții din întreaga țară vor înțelege devotamentul Melaniei față de fiul lor”, au adăugat aceștia.

Donald are încredere în Melania pentru a-și crește fiul în același mod în care a avut încredere în Ivana pentru a-și crește copiii... Donald simte că a funcționat pentru Ivanka, Eric și Don Jr”, au mai spus ei.

În locul sarcinilor cu normă întreagă în calitate de soție a președintelui, Melania intenționează să își împartă timpul între Washington DC și New York, unde fiul cuplului, Barron Trump, se așteaptă să urmeze cursurile Universității New York în toamnă.

Este o mamă implicată și plănuiește deja să petreacă o parte din fiecare lună - și, posibil, din fiecare săptămână - în New York”, a declarat un insider din lumea Trump pentru Page Six.

Insider a adăugat că Melania se simte „în siguranță” în New York și în Trump Tower.

În mai, s-a anunțat că Barron va fi delegat în Florida pentru desemnarea tatălui său drept candidat republican oficial la președinție, alături de frații săi mai mari, la convenția națională a partidului.

Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, biroul Melaniei a emis o declarație în care anunța că Barron nu va participa.

Fosta primă doamnă abia a fost văzută în public de când a părăsit Casa Albă, în ianuarie 2021, și a ales să nu ia parte la mitinguri și evenimente de campanie alături de soțul ei sau chiar să îl susțină la procesul penal pentru hush money cu el.

Când a fost întrebat despre absența soției sale în februarie, Trump i-a spus gazdei Fox News Laura Ingraham că Melania este o „persoană privată” care se concentrează pe familia lor.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

3 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!

4 Ucraina a reușit să obțină cel mai mare succes de război asimetric din istorie

5 O informație care dă fiori / SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze