Mbappe, salariu colosal la Real Madrid: presa spaniolă a oferit detaliile contractului

Mbappe, salariu colosal la Real Madrid: presa spaniolă a oferit detaliile contractului

Kylian Mbappe a devenit oficial jucătorul lui Real Madrid, a anunţat clubul spaniol. Într-un comunicat, campioana Europei a oficializat angajarea "pentru următoarele cinci sezoane" a noului său "galactic", pe care gruparea de pe Santiago Bernabeu încercase, fără succes, să-l transfere în ultimii şapte ani.

Kylian Mbappe. FOTO: Facebook

Kylian Mbappe. FOTO: Facebook

Campioana Europei "îşi întăreşte echipa cu un star mondial, care a reuşit cel mai bun sezon al său la PSG (44 de goluri) şi a fost cel mai bun marcator în ultimele şase ediţii ale campionatului Franţei", a precizat clubul din capitala Spaniei pe site-ul său oficial.

Liber să semneze cu orice echipă după anunţul plecării sale de la Paris Saint-Germain, club cu care îşi încheie oficial contractul pe 30 iunie, căpitanul selecţionatei Franţei deschide, la 25 de ani, un nou capitol al carierei sale deja plină de succese.

El pleacă de la Paris după şapte sezoane pe Parc des Princes şi cu statutul de cel mai bun marator din istoria clubului PSG (256 de goluri şi 308 meciuri disputate în toate competiţiile),

Mbappe, desemnat de cinci ori consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 şi campion mondial în 2018 cu selecţionata Franţei, o părăseşte însă pe PSG fără a-i putea oferi cel mai râvnit trofeu: Liga Campionilor.

La Real Madrid, club aflat în căutarea unui nou superstar după plecările lui Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema, Mbappe este aşteptat să conducă o echipă care a dominat fotbalul european în ultimul deceniu, perioadă în care a cucerit de şase ori trofeul Champions League.

Conform presei spaniole, Mbappe va primi unul dintre cele mai mari salarii din istoria lui Real Madrid - aproximativ 35 de milioane de euro brut pe sezon - depăşindu-i pe Vinicius Junior şi Jude Bellingham, actualele două vedete din vestiarul madrilenilor, dar departe de ceea ce a câştigat ca jucător al lui PSG, club care l-a remunerat cu 70 de milioane de euro pe sezon, fără prime incluse.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii