Max Verstappten, campionul din Formula 1, cu ochii pe România - Olanda: „Putea fi și invers”

Max Verstappten, campionul din Formula 1, cu ochii pe România - Olanda: „Putea fi și invers”

Olanda a învins România, marți seară, la Munchen, cu scorul de 3-0, într-un meci contând pentru optimile de finală ale Euro 2024. Partida a fost urmărită de milioane de oameni din toată lumea, printre care și pilotul care doboară record după record în Formula 1, Max Verstappen.

Max Verstappen e alături de favoriții săi de la Euro 2024. Foto Getty images

Max Verstappen e alături de favoriții săi de la Euro 2024. Foto Getty images

Campionul mondial din Formula 1 a fost cu ochii pe meciul echipei sale naționale și a declarat că speră ca victoria batavilor din meciul cu România să le ofere jucătorilor un boost de încredere cu care să ajungă în finală. Mai ales că naționala lui Ronald Koeman se află pe jumătatea de tablou mai ușoară, fără Spania, Franța sau Germania.

Verstappen speră ca Olanda să ajungă în finală

"Au făcut un meci mare, mai e puțin până la finală. Să vedem cum va fi, îi voi susține. Trebuie să fii optimist mereu, când îți susții țara. A fost un meci bun, să fim sinceri. Mă bucur că a câștigat Olanda, dar putea fi și în sens invers. Avem noroc că suntem pe partea dreaptă a tabloului, sunt bucuros. Sper să ajungă până în finală", a declarat Max Verstappen, înainte de Marele Premiu al Marii Britanii din acest weekend.

După victoria cu România, din optimi, Olanda joacă mâine, de la ora 22.00, cu Turcia, pentru calificarea în ”careul de ași” de la Euro 2024.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii