Masca anti-COVID redevine obligatorie: Franța trece, din nou, la măsuri dure

Masca anti-COVID redevine obligatorie: Franța trece, din nou, la măsuri dure

Organizatorii Turului ciclist al Franţei au dispus, duminică, întărirea măsurilor de protecţie pentru "limitarea riscurilor sanitare" în faţa recrudescenţei cazurilor de Covid-19, care au afectat mai mulţi rutieri în ultimele zile, informează AFP.

Masca FFP2 oferă protecție optimă. FOTO: Arhiva Adevărul

Masca FFP2 oferă protecție optimă. FOTO: Arhiva Adevărul

Purtarea măştii devine astfel obligatorie pentru toate persoanele (organizatori, invitaţi, ziarişti) "în contact cu cicliştii şi membrii echipelor cicliste" înainte şi după etape, au anunţat organizatorii Amaury Sport Organisation (ASO).

Mai mulţi rutieri, între care britanicul Tom Pidcock şi spaniolul Juan Aysuo, coechipier cu purtătorul tricoului galben, liderul la general, slovenul Tadej Pogacar, au abandonat după ce au fost testaţi pozitiv la Covid.

Pogacar însuşi a declarat înaintea startului în "Marea Buclă" că a fost atins şi el de virus la jumătatea lunii iunie, în timp ce Geraint Thomas, câşigătorul din 2018, continuă cursa, în ciuda unor "simptome uşoare".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii