Marley, pisica anului în Marea Britanie. Felina alină suferința victimelor traficului de persoane

Marley, pisica anului în Marea Britanie. Felina alină suferința victimelor traficului de persoane

Este știut faptul că animalele de companie au un efect benefic asupra persoanelor din jurul lor, întrucât răspândesc afecțiune. Un astfel de animal este și Marley, o pisică de doar 7 ani.

 Marley

Marley are o poveste impresionantă. Foto Captură video YouTube

Marley a fost numită pisica anului în cadrul unui eveniment petrecut în Marea Britanie, conform The Guardian. Pisica consolează femeile care au fost victime ale traficului de persoane.

Felina își duce traiul într-un adăpost destinat femeilor exploatate și a cucerit premiul organizației Cats Protection grație „empatiei” de care dă dovadă. De menționat este faptul că Marley a reușit să se impună în fața a mii de alți aspiranți la premiu.

Peste 10 femei și-au găsit liniștea la Casa Caritas Bakhita din Londra.

Sunt foarte mândră că Marley a câștigat titlul de pisică a anului. Este un exemplu minunat al puterii iubirii. Uneori, Marley pune o lăbuță pe picioarele beneficiarelor noastre, iar acesta este primul gest de bunătate pe care femeile l-au primit în ultimii ani. El are acest dar incredibil al empatiei și a ajutat multe, multe femei pe drumul lor spre recuperare”, a mărturisit Karen Anstiss, administratorul adăpostului.