Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio după 8 ani de relație. Ce a dus la ruptura surprinzătoare

Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio după 8 ani de relație. Ce a dus la ruptura surprinzătoare

Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit după 8 ani de relație. Artistul a confirmat vestea pe rețelele sociale, menționând că decizia a fost dificilă, dar necesară. Fanii sunt șocați.

La sfârșitul lui iulie, cei doi au sărbătorit 8 ani de relație - Foto Arhivă

La sfârșitul lui iulie, cei doi au sărbătorit 8 ani de relație - Foto Arhivă

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit după 8 ani de relație. Artistul a confirmat vestea pe rețelele de socializare. Erau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, iar ruptura i-a surprins pe fani.

Dacă până acum existau zvonuri privind o posibilă despărțire, acum este clar: Alexia Eram și Mario Fresh au decis să se separe. După această ruptură, Alexia a ales să plece din țară, în timp ce Mario își concentrează atenția asupra carierei sale muzicale. De-a lungul anilor, cuplul a întâmpinat multe provocări, dar se pare că de această dată despărțirea este definitivă.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia Eram am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.

Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a scris artistul la story, pe Instagram.

Mesajul lui Mario Fresh   Foto Instagram jpeg

În urmă cu o săptămână, Mario Fresh a lansat melodia „Nu plânge”, care a strâns peste 565.000 de vizualizări pe YouTube și se află pe locul 17 în tendințele muzicale din România. Fanii săi au ascultat piesa și au lăsat numeroase mesaje pe contul său oficial de Instagram.

Mulți dintre ei au speculat că melodia ar putea semnala despărțirea artistului de iubita sa, Alexia Eram, după o relație de 8 ani.