Marian Godină l-a luat la țintă pe un important șef din Poliție, după bătaia clanurilor din Pantelimon

Marian Godină l-a luat la țintă pe un important șef din Poliție, după bătaia clanurilor din Pantelimon

Polițistul Marian Godină a reacționat pe Facebook după ce șeful Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale l-a pârât la superiori pentru că ar fi tras cu arma într-un poligon.

Marian Godină FOTO: Arhivă

Marian Godină FOTO: Arhivă

Este conflict în Poliția Română, între celebrul Marian Godină și șeful Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Alexandru Scurtu. Asta după ce Scurtu l-ar fi pârât pe Godină la superiorii lui, cum că ar fi tras cu arma într-un poligon iar apoi s-a promovat pe TikTok.

În replică, Godină îi reproșează lui Scurtu cum nu a acționat în cazul crimei de la Onești, unde au murit oameni, dar nici la cel mai recent scandal, din orașul Pantelimon, la bătaia dintre clanuri.

”Domnul din imagine este dl Alexandru Scurtu, șeful SIAS. Este omul care, conform reglementărilor pe care eu le-am citit și le cunosc, ar fi trebuit să intervină în cazul luării de ostatici de la Onești, acolo unde doi oameni nevinovați au murit. Repet, speța de acolo, conform reglementărilor în vigoare la acel moment era de competența SIAS, adică cei de la București, doar că SIAS nu a ajuns la Onești. De altfel, dl Scurtu a și fost cercetat penal și nu știu cum s-a soluționat acel dosar. Știu că nu e prima dată când dl Scurtu se simte prea important ca să se deplaseze în alt oraș, deși pot muri oameni și știe că e de competența dumnealui și a SIAS să meargă.

Uitând probabil de acel caz și având foarte timp liber, acest ins mi-a cercetat azi profilul de tik tok și a găsit acolo un video unde trag în poligon cu o singură mână. E un video scurt, nici nu mă văd eu măcar, o să vi-l las în comentariu, e chiar ceva foarte fain și care arată cât de bine sunt pregătit. Atenție, m-am pregătit pe banii mei, în poligoane private, iar tocul ăla e cumpărat tot de mine, că dl Scurtu nu a fost în stare mulți ani să ne asigure logistică și pregătire.

Și s-a gândit dl Scurtu azi să-l sune pe șeful meu și să-l dojenească pentru că are un subaltern care denigrează imaginea Poliției Române prin acel video și că e filmat în nu știu ce zonă.

Domnule Scurtu, mi-e jenă mie de jena dumneavoastră, de gândirea pe care o aveți, de modul în care vă petreceți timpul liber și de ce aberații scoateți pe gură.

Modul în care s-a intervenit la Onești , unde acei oameni, pe care fix dumneavoastră ați fi trebuit să-i salvați, au murit cu mascații la ușă, pentru că dumneavoastră nu v-ați sinchisit să vă deplasați acolo cu colegii de la SIAS, tare lăudați de altfel pe paginile MAI, este un prejudiciu grav adus Poliției Române, acolo e o problemă gravă, nu că a pus Godină un video inofensiv pe net, un video care nu încalcă absolut nicio prevedere legală, căci nu sunt atât de naiv.

În altă ordine de idei, domnule Scurtu, astăzi, când dumneavoastră îmi scrolați pagina, eu eram în noroi și împărțeam ajutoare oamenilor din județul Galați.

Tot astăzi, domnule Alexandru Scurtu, niște clanuri s-au bătut cu bâte în București, în timp ce dumneavoastră vă uitați probabil pe tik tok.

Și ca să nu vă las în dilemă, deși e cam trist pentru domnia voastră ca un agent să cunoască mai bine legislația decât ditamai directorul SIAS, parcă cu grad de chestor chiar, că nu prea m-ați interesat până azi și nu știu ce grad aveți, știu doar cât vă duce mintea, vă spun eu că poligonul nu e o zonă administrativă, iar pistolul nu e vreun document clasificat. Așa că faceți-vă temele mai bine înainte de a vorbi fără să aveți habar”, a scris Godină pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit