Maria și Alexandra sunt cele două tinere omorâte de un șofer beat, în Constanța

Maria și Alexandra sunt cele două tinere omorâte de un șofer beat, în Constanța

Un accident deosebit de grav produs de un șofer beat, la Constanța, a adus moartea a două tinere nevinovate, Maria și Alexandra. Vehiculul în care se aflau a intrat în coliziune cu mașina condusă de un individ care abia se mai putea ține pe picioare din cauza consumului de alcool.

Un cumplit accident rutier a avut loc în cursul nopții trecute pe Drumul Național 38 (DN38), între localitățile Agigea și Techirghiol din județul Constanța. În urma impactului violent dintre două mașini, două tinere au murit pe loc.

Între timp, s-a aflat și identitatea fetelor decedate în accident. Ele sunt Maria M. (21 de ani din Techirghiol) și Alexandra I. (28 de ani, din Eforie). Cea mai mică dintre ele se afla la volan.

Vehiculul fetelor a intrat în coliziune cu o altă mașină la volanul căreia se afla Costel R. Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. Acesta nu a fost rănit în urma accidentului.

Potrivit reprezentanților poliției din județul Constanța, testarea cu aparatul etilotest a arătat o alcoolemie uriașă a individului: 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma tragediei, autoritățile au demarat o anchetă condusă de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, cu sprijinul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Șoferul băut urmează să fie reținut și cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă , potrivit publicației locale Ziarul Amprenta .


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul raport ING Bank despre PIB-ul României / Alții mint cu nesimțire că suntem pe marginea prăpastiei

2 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

3 Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor dispăruți

4 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian nu au fost găsiți. Detalii tulburătoare ies la suprafață

5 Imagini de film SF / Americanii implementează sistemul Matrix iar elicopterele militare zboară deja singure