Marele plan al PRĂDĂTORILOR. România prin foc și sabie

Marele plan al PRĂDĂTORILOR. România prin foc și sabie

Imi este imposibil sa cred ca o companie de anvergura NN ar fi lansat un avertisment atat de sever clientilor sai, precum acela referitor la riscul preluarii in administrarea statului a fondurilor private de pensii, fara a avea o baza serioasa, avertizează Ioana Ene Dogioiu pe  Ziare.com .

Dupa cum nu cred catusi de putin in asigurarile date de Liviu Dragnea si subordonatii sai din Guvern ca ar fi vorba despre o alarma falsa.

Si stiti de ce nu cred? Pentru ca acest guvern este cel care se jura ca alerta privind mutilarea Codurilor Penale este doar o alarma falsa, ca "elefantii" sunt doar o inventie rauvoitoare a presedintelui Iohannis, pana cand OUG 13 a lovit, vorba cantecului, "noaptea pe fulgeratura".

Si tot PSD guverna, cu Adrian Nastase premier, cand au fost practic nationalizati banii asigurarilor de sanatate. Suntem in tara care a trait si nationalizarea valutei din banci in vremea FSN, precursorul PSD. Deci avem si traditia necesara.

Si nici macar n-am fi neaparat originali. In Ungaria si Polonia, fondurile private de pensii au fost deja nationalizate.

Nu vad, asadar, nici macar un argument solid pentru a nu crede ca NN a tras un mare semnal de alarma, precedat de avertismente ale sefului BCR Pensii, Radu Craciun, si ale prim-vicepresedintelui PNL, vicepresedintele Camerei Deputatilor Catalin Predoiu.

Ca urmare a scandalului creat, probabil ca Guvernul a fost nevoit sa renunte, pe moment cel putin, la un nou blitzkrieg si a trecut la negari scrasnite. Dupa cum am tot avertizat de-a lungul timpului, aceasta ne va fi viata cu PSD, o permanenta veghe cu mana pe portofel, un permanent efort de a anticipa ce mai pot pregati "noaptea ca hotii", mai ales ca dupa toate semnele sunt cuprinsi de disperarea ca nu isi pot indeplini promsiunile fantasmagorice cu care au castigat puterea pentru a zdrobi Justitia.

Si unde punem degetul apare cate o aberatie: legea salarizarii, impozitul pe gospodarie, misteriosul Fond suveran de investitii care ar lasa putinele companii de stat rentabile ca pe niste carcase devalizate.

Am sentimentul profund si terifiant ca o hoarda de pradatori, de ferocitatea popoarelor migratoare, a pus mana pe Romania si trece totul prin foc si sabie. Dar acest atac sistematic la fiecare banut din Romania nu mi se pare singurul lucru grav.

Am vazut felul in care o institutie, teoretic autonoma, s-a executat in cateva ore dupa reactia furibunda a lui Liviu Dragnea, prins, cel mai probabil, de NN cu mata pensiilor private aproape in sacul Guvernului.

De-abia s-a rastit Liviu Dragnea la seful ASF ca amenda a si zburat catre NN si sefa acestui fond de pensii, fara sa se fi cerut macar de forma un punct de vedere oficial de la NN.

Nu cred ca poate exista dovada mai clara de dictatura de-o parte si slugarnicie de cealalta parte. Liviu Dragnea a trecut explicit de la dictatura din partid la dictatura asupra institutiilor statului ale caror conduceri le ameninta in clar cu demiterea.

Un alt element teribil mi se pare noul puseu xenofob al liderului cu o mustata terifiant de asemanatoare cu a lui Erdogan. Atacul impotriva NN a fost transformat intr-unul la adresa Olandei si, in general, la adresa UE, care ar avea un Mare Plan impotriva Romaniei.

Adica exact acelasi tip de nationalism gaunos si puturos care acuza multinationalele ca si-au trimis angajatii la proteste in iarna. Acum tinta este NN-Olanda, atunci capul de afis a fost Raiffeisen - Austria.

Da, pare sa existe intr-adevar un Mare Plan impotriva Romaniei, dar nu e al UE, ci al PSD-Dragnea: distrugerea Justitiei, devalizarea Romaniei si scufundarea ei in nationalism primitiv cu scopul desprinderii de UE.

De asta ar trebui sa ne temem si inca foarte tare. 


populare
astăzi

1 Ioana Ene Dogioiu / Filme cu proști care s-au crezut foarte deștepți

2 Locul unde se afla capitala sexului european în lumea antică. Orașul superb în care femeile se dăruiau bărbaților aproape gratis

3 Marea autostradă din România plănuită în anii '80 care nu a mai fost realizată. Avea 870 de kilometri și trecea prin 11 județe

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesant!