Marcel Ciolacu, despre faptul că PSD susține AUR cu voturi: O tâmpenie mai mare n-am auzit

Marcel Ciolacu, despre faptul că PSD susține AUR cu voturi: O tâmpenie mai mare n-am auzit

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a respins acuzațiile PNL privind presupusa susținere pentru George Simion în turul doi al alegerilor prezidențiale, numindu-le „o tâmpenie”.

Marcel Ciolacu face declaratii cu steagul Romaniei pe fundal

Marcel Ciolacu neagă că susține partidul AUR cu voturi. Foto: Inquam/Octav Ganea

„Eu mi-aș dori foarte mult în turul doi să intru cu Nicolae Ciucă”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat despre acuzațiile PNL .

„Eu o tâmpenie mai mare n-am auzit (despre acuzațiile PNL - n.r.). Acest procedeu, în poveștile politice românești, s-a folosit când a ieșit doamna EBA (Elena Băsescu - n.r.) europarlamentar și-mi aduc aminte că a fost făcut de președintele Traian Băsescu, fiindcă era vorba de fiica domniei sale. Ce treabă are PSD-ul cu asta?”, a declarat Marcel Ciolacu la DigiFM.

Președintele PSD a mai spus că acuzațiile PNL ascund de fapt „incapacitatea” lui Nicolae Ciucă de a ajunge în turul doi al alegerilor.

„În primul rând, nu s-au înființat birourile electorale. Deci eu o să vorbesc cu... oamenii din PSD... Bun, câte voturi se strâng? 100.000? 200.000? 380.000, teoretic, dacă toată lumea... Ar fi o disciplină de fier. O tâmpenie. Cu adevărat, în timpul campaniilor electorale mai apar și idioți utili. Ca să schimbi cumva incapacitatea ta de a ajunge în turul doi și să găsești un motiv plauzibil, domne, de ce n-am ajuns eu în turul doi, uite, domne, a avut un plan secret Ciolacu. Repet, dacă e secret, noi vorbim de el. Eu știu că de lucrurile secete nu vorbești”, a mai spus liderul PSD.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

4 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

5 S-a elucidat misterul atacurilor ucrainene asupra fabricilor de alcool ale Rusiei