Marcel Ciolacu, către Mircea Geoană: „Toată viața ta ai fost președinte la PSD, ai fost pus în funcții de PSD, deodată ești independent”

Marcel Ciolacu, către Mircea Geoană: „Toată viața ta ai fost președinte la PSD, ai fost pus în funcții de PSD, deodată ești independent”

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a susținut în cursul serii de marți, 3 septembrie, că Mircea Geoană va intra în cursa pentru Palatul Cotroceni, însă a precizat că nu înțelege strategia „cu independența”.

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu la Congresul PSD din luna august. Foto Inquam Photos Octav Ganea (Arhivă)

Domnul Geoană candidează, e un lucru evident. Ce nu înțeleg eu în continuare e aia cu independența. O să mă duc la partid să le spun că eu de mâine sunt independent. Asta e în zona ipocriziei.

Toată viața ta ai fost președinte la PSD, ai fost pus în funcții de PSD, deodată ești independent, ți-ai făcut partid, ai candidat cu partidul tău”, a declarat președintele Partidului Social Democrat la România TV.

Prim-ministrul a mai precizat și că „puterea” va trebui împărțită.

PSD va face parte din viitoarea coaliție de guvernare, deci votul românilor îl respecți. Eu am spus că următorii ani pentru România sunt cei mai importanți pentru dezvoltare și eu vreau să intrăm într-o logică de a ne despărți de ură.

Puterea în perioada următoare va trebui împărțită. Cum, o să decidă românii. Eu în acest moment consider că PSD va ieși primul în competiția cu celelalte partide … dar asta nu înseamnă că automat va da și primul ministru. Automat PSD va fi la guvernare pentru că aceasta a fost voința românilor. Și mi-am asumat acest lucru în primul rând în fața colegilor mei. Pentru că așa gândesc. Am văzut unde s-a ajuns când un om a vrut să aibă toată puterea, să aibă guvernul său… Eu sunt ferm convins, colegii mei au înțeles, pentru că noi și ei dorim binele românilor”, a mai spus liderul PSD.

Amintim faptul că Mircea Geoană și-a anunțat marți, 3 septembrie, demisia din funcția de secretar general adjunct al NATO.

„Să fiu în conducerea NATO a fost onoarea vieții mele.

Îi mulțumesc Secretarului General Stoltenberg pentru încredere și prietenie. Împreună, în ultimii 5 ani, am traversat multe momente dificile, dar am împărtășit și nenumărate realizări, alături de echipa noastră remarcabilă.

Pe măsură ce trec la un nou capitol, privesc cu mândrie la timpul memorabil petrecut în slujba celei mai importante Alianțe din istorie”, a transmis Mircea Geoană pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Când strugurii sunt acri... „Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească” / Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

2 O româncă nu a mai suportat viața în Germania și s-a întors acasă. „Nu vreau copiii mei să facă parte din acest sistem”

3 Țiriac, exploziv / a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat

4 Tânăr din Maramures, găsit sfâșiat brutal de o ursoaică în zona montană „Piciorul Piercii”

5 România, chemată să doboare dronele rusești deasupra Ucrainei. Riscăm un război total cu Rusia?