Marcel Ciolacu a apărut în poze alături de soție la un eveniment important din viața lor: „Mândria și bucuria pe care mi le aduci sunt imense”

Marcel Ciolacu a apărut în poze alături de soție la un eveniment important din viața lor: „Mândria și bucuria pe care mi le aduci sunt imense”

Premierul Marcel Ciolacu a publicat pe rețelele sociale imagini în care apare alături de Roxana, soția sa, la un eveniment important din viața lor, absolvirea Facultății de Medicină de către Andrei Filip, fiul lor.

Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Este prima apariție a lui Marcel Ciolacu alături de soție din ultimii ani. Imaginile au fost postate pe profilul de Instagram al premierului.

Andrei Filip Ciolacu este proaspăt absolvent al Facultății de Medicină.

Felicitări pentru absolvirea Facultății de Medicină, cel mai extraordinar, ambițios și dedicat fiu pe care un părinte și-l poate dori. Ești o binecuvântare în viața mea și sunt atât de recunoscător pentru omul în care te-ai transformat. Mândria și bucuria pe care mi le aduci sunt imense, iar dragostea și devotamentul tău pentru familie, prieteni și aspirațiile tale medicale îmi umplu inima de fericire. Fiecare moment petrecut împreună este o comoară, și sunt nerăbdător să te văd cum îți folosești energia și pasiunea pentru a schimba vieți și a inova în domeniul medical”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu, postat alături de mai multe fotografii cu familia sa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Foarte interesante amănunte...

3 Operațiunea secretă care va schimba lumea

4 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

5 Miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele: „Era un monstru, un prădător sexual, fără nicio busolă morală”