Mandat de arestare emis pe numele lui Katie Price. Cum s-a ajuns la această măsură și ce riscă fostul model

Mandat de arestare emis pe numele lui Katie Price. Cum s-a ajuns la această măsură și ce riscă fostul model

O instanță comercială britanică a emis un mandat de arestare numele fostului model glamour Katie Price, după ce vedeta a ignorat avertismentele privind prezentarea sa la audierea în instanța, în procesele sale de faliment, potrivit Sky News .

Katie Price. FOTO Profimedia

Katie Price. FOTO Profimedia

Declarată falită în noiembrie 2019 și apoi, iar, în martie, din cauza unei facturi fiscale neplătite, în valoare de peste 750.000 de lire sterline, Katie Price, în vârstă de 46 de ani, trebuia să se prezinte marți la un tribunal comercial din Londra, după ce, anterior, i se comunicase că, în caz contrat, riscă să fie arestată.

„Avertismente foarte clare”

A lipsit însă de la audiere, iar judecătoarea Catherine Burton, de la Insolvency and Companies Court, a declarat că fostul model a primit „avertismente foarte clare”.

„În opinia mea, este necesar ca instanța să emită un mandat de arestare pentru doamna Price. Ea nu are nicio scuză reală pentru că nu a participat la audierea de astăzi. Motivul absenței sale de astăzi este irelevant”, a spus judecătoarea.

Katie Price a spus că era ocupată cu „lucruri serioase”

Katie Price a lipsit de la audierea din martie, învocând că „se ocupa de lucruri serioase”.

Avocatul Darragh Connell, administratorul judiciar desemnat în cazul cele două falimente ale lui Price, a declarat, marți, în instanță, că vedeta va fi reținută pentru garantarea participării sale la viitoarea audiere privind finanțele sale, dar că „nu va fi ținută în custodie pentru o perioadă lungă de timp”.

„Libertatea ei este în joc, dar, din păcate, suntem la capătul drumului în legătură cu această chestiune”, a spus avocatul Darragh Connell.

Katie Price, obligată la plata a 40% din venitul lunar obținut pe OnlyFans

În legătură cu primul ei faliment, Price a fost obligată, în februarie, să plătească administratorului judiciar 40% din venitul lunar obținut de pe site-ul de divertisment pentru adulți OnlyFans pentru următorii trei ani.

Katie Price a devenit cunoscută ca model glamour în anii 1990, sub numele Jordan. Ulterior, a trecut la reality TV, unde a apărut în emisiuni precum I'm A Celebrity. De asemenea, vedeta a fost și prezentatoarea unor documentare BBC.

În octombrie, Price a declarat că s-a „săturat” să fie amenințată cu acțiuni în justiție și a spus că ar merge la închisoare pentru a „termina cu toate astea”.

Ea a mărturisit la podcastul BBC Radio 2 Rule Breakers că nu i-ar păsa „cu adevărat” dacă ar fi închisă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit