„Mamacita”

„Mamacita”

Manganari din insula Ios este locul unde a mers Lidia Buble. Nu oriunde, ci la un hotel de cinci stele, unde o noapte de cazare în această perioadă este și 2.500 de euro. Dacă de obicei o cameră pleacă de la 3.500 de lei pe noapte, acum, pe o platformă de rezervări, un suite cu piscină privată, așa cum are și Lidia, de 77 de metri pătrați, pentru două persoane, costă 12.488 de lei. Cântăreața s-a răsfățat câteva zile bune la soare, pe plajă, dar și pe terasa camerei de hotel cu vedere direct la mare. A stat la plajă și s-a delectat cu preparatele bucătăriei grecești, s-a relaxat, dar a fost și protagonista unor poze care au încins atmosfera mai ceva ca temperaturile caniculare de zilele acestea.

View this post on Instagram

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Într-un costum de baie roșu din două piese, dar și topless, pe plajă, Lidia și-a etalat forma fizică impecabilă. Conștientă că arată foarte bine, vedeta nu se sfiește să se arate în ipostaze provocatoare. Nu numai în costum de baie a făcut-o, ci și printre așternuturi albe, într-un leagăn imens, care a jucat și rol de pat, chiar pe terasa unde avea și o piscină privată.

lidia buble (4)

Lidia Buble / Foto: Instagram

Dacă ea a avut o priveliște absolut fenomenală, direct spre apa de un albastru nepământean și spre relieful stâncos, nici fanii care i-au văzut pozele postate pe Instagram nu au avut de ce să se plângă. Unul dintre ei chiar a fost creativ la capitolul glume, sugerând că Buble este atât de HOT încât e responsabilă pentru incendiile de vegetație care au loc aproape an de an în Grecia.

"Și se mai întreabă lumea de ce sunt incendii în Grecia"; "Mă orbește frumusețea ta"; "Adorabilă și încântătoare"; "Ești prea frumoasă"; "Mamacita" - au fost doar câteva dintre mesajele adunate în jurul instantaneelor publicate de Lidia Buble direct din Grecia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Miza Ucrainei pentru a răni grav Rusia în Crimeea este „bijuteria coroanei”, NIP-16, podul Kerci e „pistol cu apă”

2 Rușii au distrus o fabrică de la Berlin ca să întrerupă livrarea de ajutoare militare pentru Ucraina, dar au greșit ținta

3 „A omorât mai mulți ucraineni decât rușii”

4 Foarte interesante amănunte...

5 Zeci de procurori DNA, plătiți deja cu salarii de peste 5.000 de euro lunar, au dat instituţia în judecată şi cer salarii ca în Parchetul European pe …