Mama și antrenoarea Sabrinei Voinea: „Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni!”

Mama și antrenoarea Sabrinei Voinea: „Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni!”

Decizie radicală a fostei gimnaste Camelia Voinea, mama şi antrenoarea Sabrinei Voinea. Aceasta a anunțat retragerea Sabrinei din sport, după ce s-a clasat pe locul 5 în finala la sol de la Jocurile Olimpice.

Sabrina Voinea și Camelia Voinea, la Jocurile Olimpice de la Paris FOTO: Facebook

Sabrina Voinea și Camelia Voinea, la Jocurile Olimpice de la Paris FOTO: Facebook

Sabrina Maneca Voinea a evoluat a şaptea la finala de la sol la Paris 2024 şi a fost notată cu 13.700. Gimnasta a declarat că se simte nedreptăţită pentru nota primită în finala de la sol, luni, la Jocurile Olimpice de la Paris, deoarece ştia că merita o notă mai mare.

Voinea a depus o contestaţie , însă nota nu a fost modificată.

„Sabrina nu a ieşit din covor la nici o linie acrobatică, sunt toate aici,merita medalie! Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toţi cei care ne-aţi susţinut. Atât am putut suporta!”, a scris Camelia Voinea pe pagina de Facebook.

Lacrimile ei nu le voi ierta niciodată nimănui indiferent cine ar fi!”, a continuat mama Sabrinei Voinea.

Camelia Voinea a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Seoul în 1988.

De asemenea, fosta mare sportivă, Nadia Comăneci, a cerut explicații arbitrilor după finala probei de sol de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Această rutină uimitoare de podea trebuie revizuită... trebuie să protejăm sănătatea mintală a sportivilor noștri pentru a fi tari și corecți”, scrie pe pagina de Facebook a Nadiei Comăneci.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…