„Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”

„Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”

Controversele despre viața Dianei Șoșoacă persistă. În cadrul unui interviu acordat pentru Denise Rifai, europarlamentara a vorbit despre lojele masonice, bănuită că ar face parte din astfel de organizații. De asemenea, ea a avut un discurs aprins cu moderatoarea, despre avort, scrie Ziare.com.

În cadrul emisiunii „În Opoziție", de la Gândul , Șoșoacă a declarat că mama sa face parte dintr-o organizație obscură, dar care nu face parte din masonerie. Această organizație se numește „La Templieri".

„Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”, a început președinta SOS.

Întrebată dacă este o organizație religioasă și dacă e vorba despre vechii Templieri, Diana Șoșoacă a precizat că nu are detalii suplimentare.

„Asta nu știu, nu cunosc. Oricum, mama mea nu mai participă foarte mult la evenimente, nu mai participă de mult la nicio conferință internațională din cauza unei probleme grave de sănătate”, a spus spune europarlamentara.

Diana Șoșoacă: „Vă rog să mă lăsați să-mi spun punctul de vedere, e vorba despre dreptul la liberă exprimare!"

Între Denise Rifai și Diana Șoșoacă a avut loc un dialog aprins pe tema avortului. Prezentatoarea a vrut să o întrerupă de mai multe ori pe fosta senatoare, care și-a continuat discursul despre subiectul controversat.

„În momentul în care vorbim despre dreptul la avort ca drept fundamental, eu, ca jurist, mă gândesc la sancțiuni. Cine sunt cei care se opun dreptului la avort? Suntem femei, dar eu trebuie să gândesc ca un jurist, dar și ca un om, care trebuie să echilibreze situația, mai ales ca președinte...

(...) Vă rog să mă lăsați să-mi spun punctul de vedere, e vorba despre dreptul la liberă exprimare! În momentul acela atragi sancțiuni asupra celor care nu vor ca dreptul la avort să fie drept fundamental. E o chestiune de principiu, tu te raportezi la Dumnezeu cu această chestiune. Treaba ta cum stai cu conștiința, dacă avortezi sau nu. Discuția este despre spirit, despre ființa vie pe care ți-o dă Dumnezeu (...) Mă lăsați să vorbesc? Sancțiunea duce către Biserică, iar Biserica se va desființa, ceea ce vor ei, pentru că nu au nevoie de Dumnezeu, îți interzic să vorbești despre Dumnezeu în Parlamentul European, nu există vreo icoană într-o sală de rugăciune. Ce facem? Distrugem Biserica, distrugem creștinismul? Ceea ce se întâmplă în PE vine de la Comisie. Asta înseamnă inclusiv anularea dreptului la religie”, a mai spus Șoșoacă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

2 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare

3 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

4 „Americanii ar putea distruge toate locurile de lansare nucleară ale Rusiei și Chinei și asta nu e bine”

5 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu