MAE a transmis o atenţionare de călătorie pentru cei care se află sau urmează să ajungă în Belgia

MAE a transmis o atenţionare de călătorie pentru cei care se află sau urmează să ajungă în Belgia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei că la Bruxelles a fost anunțată o mişcare de protest.

Bruxelles. FOTO Shutterstock

Bruxelles. FOTO Shutterstock

Aproximativ 10.000 de persoane vor participa luni, în capitala Belgiei, o mişcare de protest. iar în acest context, compania de transport în comun din Bruxelles (STIB) anticipează perturbări semnificative ale activităţii, anunţă MAE, potrivit Agerpres.

Românii care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei sunt îndemnaţi să planifice modalităţi alternative de deplasare în Bruxelles .

Potrivit MAE, nu sunt preconizate perturbări ale transportului pe calea ferată.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Bruxelles : +32(0)497428663.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

2 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

3 Șeful serviciului de informații militare al Ucrainei: Rusia va încerca să pună capăt războiului „înainte de 2026”

4 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii

5 „Sunt decrețel și eu” / Mircea Geoană, încă o gafă de prezidențiabil: Este născut cu 8 ani înainte de decretul semnat de Ceaușescu privind interzicere…