Madalina Pamfile, prinsă de poliție în timp ce conducea haotic, în sectorul 1: fosta asistentă TV a fost încătușată după o reacție agresivă

Madalina Pamfile, prinsă de poliție în timp ce conducea haotic, în sectorul 1: fosta asistentă TV a fost încătușată după o reacție agresivă

Madalina Pamfile, în vârstă de 31 de ani, a fost prinsă de poliție în timp ce conducea haotic un autoturism în sectorul 1. Femeia a fost imobilizată după o reacție agresivă și transportată la INML pentru analize.

Mădălina Pamfile a fost asistenta lui Dan Capatos - Foto Arhiva

Mădălina Pamfile a fost asistenta lui Dan Capatos - Foto Arhiva

Fosta asistentă TV, Mădălina Pamfile, a fost încătușată de polițiști și dusă la IML, după ce a fost prinsă conducând sub influența băuturilor alcoolice. Aceasta avea o alcoolemie de 0.70 mg/l.

Potrivit informațiilor de la Brigada Rutieră, incidentul a avut loc în jurul orei 4:00, când polițiștii au fost informați despre un autoturism care se deplasează haotic pe o stradă din Sectorul 1.

Polițiștii ajunși în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat. ”, informează polițiștii.

Pentru că a avut un comportament violent, Mădălina Pamfile a fost înccătulată.

Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecția sa, cât și a polițiștilor, s-a procedat la folosirea forței și imobilizarea acesteia. În continuare, femeia a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice.”, a precizat Brigada Rutieră.

În acest caz, autoritățile au deschis un dosar penal, iar cercetările se desfășoară in rem pentru a analiza faptele legate de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conform prevederilor articolului 336, alineatul 1 din Codul Penal.

Mădălina Pamfile nu a comentat încă incidentul. Postările de pe Instagram și Facebook ale fostei asistente TV arată că noaptea trecută aceasta s-a distrat în Capitală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

3 Soții Videanu sunt „pensionarii” români opriți pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro / „Un colier pentru soția mea și un ceas pe car…

4 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!

5 Ucraina a reușit să obțină cel mai mare succes de război asimetric din istorie