Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare. „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”

Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare. „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”

Mădălina Ghenea, celebra actriță și model român, a stârnit valuri pe rețelele sociale cu o apariție provocatoare într-un echipament sportiv. La 37 de ani, vedeta a arătat impecabil în maioul decoltat și fusta mini, captând atenția admiratorilor săi pe Instagram.

Mădălina Ghenea continuă să uimească prin stilul său inconfundabil, iar cea mai recentă apariție a sa a generat o avalanșă de reacții pozitive pe rețelele sociale. Românca, în vârstă de 37 de ani, a pozat în echipament sportiv, purtând un maiou mulat și decoltat, care a evidențiat silueta sa de invidiat, completând look-ul cu o fustă mini.

Stabilită de mulți ani la Milano , Mădălina s-a bucurat de o carieră internațională de succes, având apariții la cele mai importante festivaluri de film și colaborând cu branduri renumite. De asemenea, ea rămâne un simbol al frumuseții românești, iar admiratorii ei nu ezită să o aprecieze public pe platformele sociale.

Pe contul său de Instagram, fanii au lăsat nenumărate comentarii laudative. „Mădălina Ghenea, o frumusețe de femeie, româncele sunt cele mai frumoase femei”, a scris un admirator. Altul a adăugat: „Pe măsură ce trece timpul, devii mai frumoasă!” și „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Chestia asta chiar merită citită... / „Cer ceea ce este corect: să facem un drive test. Vă rog, deci, să mă programați (data și ora) când sunteți dispon…

2 De citit această analiză sovietică din anii '80 despre Israel și Orientul Mijlociu

3 Bulgaria, mereu surprinzătoare...

4 Cum a descris viitorul Paul Dienach, bărbatul care ar fi călătorit în anul 3906 în locul lui Andrew Northman

5 Surpriză de proporții în Ungaria? / Americanii modernizează infrastructura în Kecskemet, unde ar putea ajunge avioane cu capacități nucleare