Mădălina Ghenea a întors toate privirile la un eveniment organizat în Milano. „Ești operă de artă!”

Mădălina Ghenea a întors toate privirile la un eveniment organizat în Milano. „Ești operă de artă!”

Mădălina Ghenea, frumoasa actriță româncă, a întors toate privirile la un eveniment organizat la Scala din Milano, unul dintre cele mai faimoase teatre de operă din lume.

Mădălian Ghenea a întors toate privirile Foto: Instagram/OfficialMadalinaGhenea

Mădălian Ghenea a întors toate privirile Foto: Instagram/OfficialMadalinaGhenea

Modelul a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini în care și-a etalat trupul de invidiat.

Românca a participat, pe 22 septembrie, la gala CNMI Suistainable Fashion Awards 2024, evenimentul care a încheiat Săptămâna Modei de la Milano. Mădălina a reușit să impresioneze audiența atât pe covorul roșu, dar și în fața celebrului teatru. Actrița a arătat fenomenal într-o rochie albă cu spatele gol.

„Cu siguranță este puțin cam târziu să postez asta, dar nu mă opresc din lucrat, așa că aici aveți câteva momente filmate în timpul celor 24 de ore de la Milano CNMI Sustainable Fashion Awards 2024”, a scris Mădălina Ghenea , pe Instagram.

Iar la scurt timp secțiunea de comentarii a contului său de socailizare s-a umplut cu mesaje.

Există o femeie mai frumoasă decât Mădălina?, întreabă un internaut, în timp ce o altă persoană a scris: Ești operă de artă!”.

Atât de frumoasă! Unică! O femeie de vis!!!”; Niciodată nu am văzut o asemenea frumusețe. Cred că nici domnilor din spate...nu le vine să creadă ce văd!”; „100% Made in Romania!”, au fost doar o parte a complimentelor primite de la fanii săi.

În vârstă de 37 de ani, Mădălina a câștigat în vara aceasta mai multe premii, în semn de apreciere pentru cariera ei în cinematografie. Recent, actrița a fost prezentă și la Festivalul de Film din Tropea, acolo unde a luat un nou premiu.

Mădălina Ghenea a impresionat cu aparițiile ei și la Festivalul de Film de la Veneția, care s-a desfășurat în perioada 28 august – 7 septembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultima postare a Loredanei Groza...

2 Aceste imagini au apărut pe cer în Grecia...

3 Penibilă imagine. Selly tot un gherțoi rămâne, cu toți banii lui...

4 S-a furat mireasa. Din cavou...

5 „Am descoperit întâmplător. Mă consider un consumator înșelat și dezamăgit” / Mihaela Bilic face o dezvăluire despre Cola