„M-au tratat ca pe un sac de gunoi” / Declarațiile cutremurătoare ale femeii care a fost drogată de soț și violată de 72 de bărbați

„M-au tratat ca pe un sac de gunoi” / Declarațiile cutremurătoare ale femeii care a fost drogată de soț și violată de 72 de bărbați

Risc Seismic

Cazul femeii care a fost drogată și violetă de peste 70 de bărbați și de soț a ajuns în instanță, acolo unde victima a făcut declarații cutremurătoare. Gisele Pelicot, în vârstă de 72 de ani, a spus că nu mai are „identitate” și că nu știe dacă va reuși să se „refacă” vreodată, scrie Adevărul.

Femeia a vorbit în fața instanței din orașul Avignon, sudul Franței, despre șocul pe care l-a trăit atunci când a aflat că soțul ei, Dominique Pelicot, a înregistrat violurile. Ea a fost atât de puternic sedată încât nu a conștientizat niciodată violurile, conform Independent.

Ba mai mult, Dominique Pelicot, în vârstă de 71 de ani, a păstrat imaginile pe care oamenii legii le-au descoperit ulterior.

„Am fost sacrificată pe altarul viciului”, a spus ea. „M-au tratat ca pe o păpușă de cârpă, ca pe un sac de gunoi... Nu mai am o identitate. Nu știu dacă mă voi reface vreodată. Pentru mine, totul se prăbușește. Acestea sunt scene de barbarie, de viol.”

Gisele Pelicot a mai adăugat în fața magistraților, după ce a renunțat la anonimat, că își dorește ca alte femei să nu treacă prin același lucru. Ea a menționat că a făcut presiuni pentru ca procesul să fie public, în semn de solidaritate cu victimele altor infracțiuni de natură sexuală.

„Ea nu știa nimic despre ceea ce i s-a întâmplat. Nu își amintea de violurile pe care le-a suferit”, a dezvăluit avocatul Antoine Camus pentru radio France Bleu.

Dominique Pelicot a intrat în vizorul autorităților franceze, după ce a fost văzut în timp ce făcea poze cu telefonul sub fustele femeilor într-un supermarket, la finalul anului 2020.

Ea l-a părăsit pe bărbat după ce oamenii legii i-au arătat unele dintre imaginile care dovedeau presupusele abuzuri, luând două valize. A fost „tot ce mi-a rămas din cei 50 de ani de viață împreună”, a spus ea în fața instanței.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Când strugurii sunt acri... „Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească” / Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

2 O româncă nu a mai suportat viața în Germania și s-a întors acasă. „Nu vreau copiii mei să facă parte din acest sistem”

3 Țiriac, exploziv / a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat

4 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

5 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare