Lux și opulență marca Dubai. O noapte de cazare în Orașul Aurului poate să ajungă până la 100.000 de dolari

Lux și opulență marca Dubai. O noapte de cazare în Orașul Aurului poate să ajungă până la 100.000 de dolari

Supranumit "Orașul Aurului", Dubai este cunoscut pentru strălucirea și luxul său. Orașul nu duce lipsă de hoteluri de cinci stele, care emană a opulență, relatează CNN .

Peste 150 de complexuri turistice de lux sunt răspândite în cel mai faimos oraș din Emiratele Arabe Unite, iar turiștii au de unde alege atunci când vor să scoată sume imense de bani din buzunare.

În marea de lux, sunt, însă, unele hoteluri care se remarcă. Unele oferă apartamente de lux, camere extravagante, penthouse-uri și vile exclusiviste, unde o noapte de cazare poate ajunge chiar și la 100.000 de dolari.

De la piscină pe terasă, la plajă privată, Dubai pare să aibă câte ceva pentru oricine alege să nu se uite la bani atunci când vizitează Orașul Aurului. Printre cele mai populare este hotelul Atlantis, unde o cameră pornește de la aproape 9.000 de dolari pe noapte, preț care include acces la un parc acvatic și la Clubul Imperial al hotelului.

Spa cu Dior și tavan din cristale Swarovski

Pentru cei care vor să meargă și mai departe, există The Lana, o locație în care se află singurul bar din oraș dedicat exclusiv șampaniei, dar și un spa cu Dior. Aici o cameră pornește de la 13.600 de dolari pe noapte, însă tot nu este cea mai scumpă variantă pe care o oferă orașul.

Mai scump este Jumeirah Burj Al Arab, unde o cameră pornește de la 32.700 de dolari pe noapte și care găzduiește cel mai mare tavan cu cristale Swarovski din lume.

Crème de la crème, apartamente care pornesc de la 100.000 de dolari

Cea mai scumpă cameră din Dubai este și una dintre cele mai scumpe din întreaga lume. Denumită "The Royal Mansion" (Casa Regală), aceasta a găzduit în trecut mai multe staruri internaționale, inclusiv celebrul cuplu Jay-Z și Beyonce.

Cazarea se întinde pe două etaje, iar aici opulența chiar își spune cuvântul. Oaspeții pot să organizeze cine cu până la 12 invitați, care să mănânce preparate făcute de chefii de la cele 17 restaurante ale complexului.

Dacă asta nu era destul, în hotel există și o masă de ping-pong făcută de Louis Vuitton și jocuri de societate în ediție limitată, cu piese realizate din cristale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii