Lui Puff Daddy i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. Suma enormă pe care rapperul era dispus să o plătească pentru a fi liber

Lui Puff Daddy i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. Suma enormă pe care rapperul era dispus să o plătească pentru a fi liber

Rapperul american Sean „Diddy” Combs (Puff Daddy) rămâne în arest după ce marți i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. Potrivit rechizitoriului desecretizat în aceeași zi, artistul este acuzat nu doar de trafic sexual și șantaj, ci și de răpire, obligarea la muncă forțată, mită și alte infracțiuni.

Sean „Diddy” Combs. FOTO Getty Images

Sean „Diddy” Combs. FOTO Getty Images

Combs, în vârstă de 54 de ani, a apărut în fața instanței din New York și a pledat nevinovat, după ce a fost arestat luni, în Manhattan, potrivit The Guardian .

Reținerea rapperului a avut loc la aproximativ șase luni după ce autoritățile federale care efectuau o anchetă privind traficul de persoane în scopuri sexuale i-au percheziționat locuințele din Los Angeles și Miami.

Marți, judecătorul federal Robyn Tarnofsky a ascultat argumentele avocaților lui Combs - care au propus o cauțiune de 50 de milioane de dolari și au cerut arest la domiciliu - și pe cele ale procurorilor și a decis că acuzatul trebuie să rămână în detenție.

Potrivit The Guardian, după ce cauțiunea a fost respinsă, Sean „Diddy” Combs a luat o înghițitură lungă de apă dintr-o sticlă și a fost condus în afara instanței fără a fi încătușat, în timp ce privea spre rudele din galeria publică.

„Domnul Combs este un luptător. Va lupta până la capăt. Este nevinovat”, a declarat avocatul său, Marc Agnifilo, după ședința de judecată, angajându-se să facă apel la decizia privind cauțiunea.

Forța victimele traficului sexual să participe la acte sexuale în grup cu asociați de-ai săi

În rechizitoriul de 14 pagini întocmit de procurori apar acuzații de trafic sexual prin forță, fraudă sau constrângere și transport în vederea practicării prostituției.

În document apar detalii șocante, inclusiv faptul că artistul forța victimele traficului sexual să participe la acte sexuale în grup cu asociați de-ai săi, pe care le numea „freak offs” - uneori timp de zile întregi - în timp ce înregistra video întâlnirile și se masturba uitându-se la ele.

„A abuzat, amenințat și constrâns femei și alte persoane din jurul său pentru a-și îndeplini dorințele sexuale”

Potrivit rechizitoriului, intâlnirile erau atât de epuizante din punct de vedere fizic pentru el și pentru victimele sale - pe care le forța să ia droguri - încât toate „primeau de obicei fluide intravenoase pentru a-și reveni”.

„Timp de decenii, SEAN COMBS, a/k/a „Puff Daddy”, a/k/a „P Diddy”, a/k/a „Diddy”, a/k/a „PD”, a/k/a „Love”, inculpatul, a abuzat, amenințat și constrâns femei și alte persoane din jurul său pentru a-și îndeplini dorințele sexuale, a-și proteja reputația și a-și ascunde comportamentul”, se mai arată în rechizitoriu.

Tot în rechizitoriu apare descrisă și presupusa conspirație criminală a lui Combs care „s-a bazat pe angajații, resursele și influența imperiului de afaceri diversificat pe care l-a condus și controlat - creând o rețea criminală „ai cărei membri și asociați s-au angajat și au încercat să se angajeze, printre alte infracțiuni, în trafic sexual, muncă forțată, răpire, incendiere, luare de mită și obstrucționarea justiției”.

Combs le-ar fi cerut angajaților săi să furnizeze orice, de la lubrifiant la droguri, pentru presupusele „freak offs”, potrivit The Guardian.

Față de Puff Daddy există și o acuzație de incendiere, însă nu este clar dacă aceasta se referă la procesul cântăreței Casandra Ventura - în care aceasta a declarat că artistul ar fi amenințat că aruncă în aer mașina rapperului Kid Cudi în 2012, după ce acesta din urmă s-a întâlnit pentru scurt timp cu ea.

Mașina lui Cudi ar fi explodat în aleea de acces a reședinței sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cel puțin 11 morți și mii de răniți, după ce pagerele cu care comunicau membrii Hezbollah au explodat simultan / Incidente similare și în Siria / Isra…

2 Fraților, în ce țară trăim? Un român a construit un bloc, a vândut apartamente, dar nu a declarat nimic la ANAF

3 „E o moarte fără sens. Peste 20 de ani, nimeni nu-și va aminti de tine” / Un soldat rus își îndeamnă camarazii să nu lupte pe front

4 Revin brigăzile de geniu. Primul semn că Franța se pregătește de un război de mare intensitate

5 Cine este piromanul din Parlament, care a pus pe jar Poliția Română. Se întorsese recent din Italia