Lucian Romașcanu: PSD susține că și pragul la pensiile militare trebuie crescut la 3000 de lei

Lucian Romașcanu: PSD susține că și pragul la pensiile militare trebuie crescut la 3000 de lei

Într-o postare de Facebook, Lucian Romașcanu face niște clarificări referitoare la pensiile militare și la discuțiile pe această temă cu partenerii de coaliție:

 

Colegii liberali, membri ai coaliției de guvernare, reacționează la scorurile politice jenante cu care sunt creditați cu contorsionarea aberantă a realității.

Penibilul este cotidian, dar, periodic, unele declarații merg în zona delirului.
Ultima, dar nu cea din urmă, din păcate: au ajuns să inventeze măsuri la care, în realitate, PNL s-a opus în Parlament, chiar săptămâna trecută.

Concret, încordatul domn Florin Roman spune că Nicolae Ciucă i-ar fi cerut ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, creșterea pragului de impozitare a pensiilor militare la 3000 de lei, iar ministrul lucrează acum să execute ordinul.
FALS INTEGRAL! Săptămâna trecută, în Parlament, la proiectul de lege privind creșterea pragului de impozitare al pensiilor publice la 3000 de lei, PSD a propus liberailor să facem același lucru și cu pensiile militare. Răspunsul lor ferm a fost NU.
Nu am înțeles exact de ce s-a opus PNL acestei decizii, poate s-au gândit că subiectul pensiei militare nu îl avantajează pe liderul său, Dl. Nicolae Ciucă.

Declarațiile publice ale premierului Marcel Ciolacu, chemarea la guvern a ministrului Boloș pe această temă arată ferm că Partidul Social Democrat susține că și pragul la pensiile militare trebuie crescut la 3000 de lei, ca la pensiile publice, fiindcă asta înseamnă echitate!
 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a aflat motivul pentru care dentista din Brăila a fost ucisă. Rolul esențial jucat de telefonul ei

2 Cum ajung românii să ofere „bani gratis” băncilor. Greșeala uriașă pe care o facem când economisim

3 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

4 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze

5 Un episod șocant din copilăria lui Vladimir Putin, relatat de învățătoarea sa, explică multe...