Lovitură sub centură pentru Antena 1: Cine va prezenta noul sezon MasterChef România

Lovitură sub centură pentru Antena 1: Cine va prezenta noul sezon MasterChef România

La doar câteva zile după ce a pierdut un proces important în fața îndrăgitului bucătar Sorin Bontea, Antena Group, proprietarul Antena 1, a primit o nouă lovitură. Deși s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor, Gina Pistol va fi cea care va prezenta sezonul 9 MasterChef România.

Neașteptatul anunț a fost făcut luni, 1 iulie. Foto: Pro TV (Arhivă)

Neașteptatul anunț a fost făcut luni, 1 iulie. Foto: Pro TV (Arhivă)

Neașteptatul anunț a fost făcut luni, 1 iulie, într-o postare pe Instagram: „Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România! Astăzi am dat startul filmărilor pentru cel mai iubit cooking show din România”.

Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simţit ce înseamnă să găteşti sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenţii, să descopăr oameni frumoşi şi interesanţi, dar şi să trăiesc emoţiile ce vor umple platoul de filmare”, a spus Gina Pistol, fosta prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”, conform Paginademedia.ro.

„Revederea cu cei 3 chefi (n.red Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu ) a fost exact aşa cum m-am aşteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoţionantă, plină de bucurie şi cu planuri şi speranţe pentru ce va urma. Şi credeţi-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, poveşti de viaţă şi personaje absolut fascinante”, a mai adăugat Gina Pistol.

Amintim faptul că Antena Group, proprietarul Antena 1, a pierdut miercuri, 26 iunie, un proces important în fața lui Sorin Bontea și trebuie să achite și cheltuieli de judecată în valoare de 25.000 de lei.

După ce emisiunea „Chefi la Cuțite” s-a despărțit de cei trei jurați ai săi: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Antena Group a decis să-i aducă în fața instanței pe cei cu care a lucrat timp de șapte ani.

O serie de procese au fost intentate, printre care și cel împotriva lui Sorin Bontea. Concret, în cauză este vorba despre o ordonanță președințială prin care Antena a intenționat să împiedice apariția bucătarului în emisiunea MasterChef difuzată la Pro TV.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii