Lovitură pentru președintele SUA: Fiul acestuia, găsit vinovat de toate capetele de acuzare în procesul privind armele de foc

Lovitură pentru președintele SUA: Fiul acestuia, găsit vinovat de toate capetele de acuzare în procesul privind armele de foc

Lovitură incredibilă pentru președintele SUA, Joe Biden. Fiul acestuia, Hunter Biden, a fost vinovat de toate capetele de acuzare în procesul privind armele de foc.

Joe Biden și Hunter Biden FOTO: Profimedia

Joe Biden și Hunter Biden FOTO: Profimedia

Fiul președintelui a fost condamnat de un juriu din Delaware pentru toate cele trei capete de acuzare legate de cumpărarea unui revolver în 2018, despre care acuzarea a spus că a făcut-o în timp ce era dependent de droguri, anunță telegraph.

Hunter Biden ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare și la o amendă de până la 750.000 de dolari la pronunțarea sentinței. Totuși, presa internațională susține că este posibil să primească o pedeapsă mult mai mică decât cea maximă, deoarece este la prima abatere.

Recent, președintele Joe Biden a declarat că va accepta verdictul juriului și a exclus o grațiere prezidențială pentru fiul său.

Potrivit CNN , condamnarea lui Hunter Biden vine după o anchetă de lungă durată a Departamentului de Justiție, care a început în 2018, și ridică miza celui de-al doilea proces al acestuia, programat să înceapă în septembrie, pentru infracțiuni fiscale federale.

Ambele cazuri au fost supervizate de avocatul special David Weiss, care a fost anterior procurorul american numit de Trump în Delaware.

Verdictele de vinovăție în cazul armelor de foc reprezintă o justificare majoră pentru echipa de procurori a lui Weiss, care a negat cu vehemență acuzațiile avocaților lui Hunter Biden, potrivit cărora cazurile sunt motivate politic.

Procesul armelor de foc a fost caracterizat de mărturii extrem de personale și sfâșietoare despre luptele lui Hunter Biden cu alcoolismul și dependența de cocaină crack.

Hunter Biden a detaliat în mod public lupta sa cu dependența de cocaină crack înainte de a se vindeca în urmă cu mai bine de cinci ani.

„O perioadă neclară de desfrâu total și total”, în care nu a făcut „altceva decât să bea și să se drogheze”, a scris Hunter despre această experiență, în cartea sa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii