Lovitură dură pentru Anamaria Prodan: vila de la Snagov i-a fost scoasă la licitație

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan: vila de la Snagov i-a fost scoasă la licitație

Anamaria Prodan riscă să-și piardă casa, după ce Laurențiu Reghecampf nu a ieșit învingător din procesul cu Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, care a pus sechestru pe proprietate.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan trebuie să plătească 200.000 de euro, dacă nu vrea să piardă vila. Foto: Arhivă

Totuși, impresara poate achiziționa partea fostului soț din vila de la Snagov, însă acest lucru o costă 200.000 de euro.

Amintim faptul că tehnicianul, în vârstă de 48 de ani, și-a luat angajamentul atunci când a plecat din Bănie, cu destinația Arabia Saudită, de a plăti suma de 200.000 de euro pentru rezilierea acordului cu Universitatea Craiova. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat.

Astfel, Rotaru i-a pus sechestru pe o parte a vilei din Snagov, proprietate deținută cu Anamaria Prodan.

Declarațiile Anamariei Prodan

O familie perfectă, cum formez eu cu Ronald pentru că noi ne numim o familie, este întreruptă această fericire și liniște a noastră de procesele lui Reghe, amanta lui Reghe, circuri, care mă deranjează in fiecare secundă atunci când primesc citație.

Uită-te cine face recurs pe portal. Eu am prezentat actele. El zice: «Sunt prizonier în această căsnicie». 10 cuvinte, atât. Cine îl ține? De ce nu vine la notar? De ce nu vii ca bărbatul?

Săracul nu a avut niciodată mai multe de două case cu mine, pe care s-a pus sechestru, după cum știi, iar partea lui a fost scoasă la licitație.

Vine cineva se roagă de el să plătească datoriile făcute peste tot, de data aceasta la Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Nu vrea să plătească, Mihai Rotaru a câștigat procesul. Ce a făcut el în toată viața asta?! O casă în America, una la Snagov, din milioane făcute. Mă opresc aici”, a spus impresara, care a fost invitată în podcastul găzduit de Teo Trandafir.

Citește continuarea pe Click.ro!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Pe asta cu corvetele ați văzut-o?

2 SISTEMUL e mai tare? / judecătoarea Jderu din dosarul în care se judeca contestațialui Coldea față de controlul judiciar a fost înlocuită!

3 „Am văzut ce nu se mai vede în Franța”

4 Care este țara europeană cu cele mai urâte și mai depresive orașe, potrivit unui top realizat de un împătimit al călătoriilor

5 Cu cine a confundat germanul ăsta România?