Lovitură de teatru în cazul atentatului cu bombă din Arad, în care a fost ucis omul de afaceri Ioan Crișan!/Cine ar fi comandat atacul

Lovitură de teatru în cazul atentatului cu bombă din Arad, în care a fost ucis omul de afaceri Ioan Crișan!/Cine ar fi comandat atacul

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Principala ipoteză este că fiica milionarului ar fi comandat acest atac cu bombă. Surse din anchetă au declarat pentru Digi24 că ea ar fi fost ajutată de trei bărbați din cercul de prieteni al omului de afaceri. Cei patru suspecți ar fi pus la cale acest atac, dar ar fi avut parte și de ajutorul unor asasini, cetățeni străini, care acum sunt în vizorul poliției.

Poliția Română a anunțat miercuri dimineață că face șapte perchezitii în cazul asasinării omului de afaceri din Arad, într-un dosar în care încă din 2021 se fac cercetări pentru omor.

„Procurorii Secţiei de Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează, în această dimineaţă, şapte percheziţii domiciliare în cauza privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui om de afaceri din Arad, la data de 29 mai 2021. Dosarul privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu - zona Lebăda, din Arad, în dimineaţa zilei de 29.05.2021, a fost preluat de PÎCCJ de la parchetul local având în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie, au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care şi-au desfăşurat activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de urmărire penală", anunţă Parchetul General, miercuri, într-un comunicat de presă.

După doi ani de anchetă, anul trecut în luna mai, procurorii au anunțat că au un cerc de suspecți în cazul atacului cu bombă de la Arad, în urma căruia a decedat un om de afaceri local, Ioan Crișan. Anchetatorii au cerut ajutorul inclusiv Ucrainei, Republicii Moldova sau Serbiei, deoarece erau informații că cetățeni străini care ar avea legătură cu atacul ar fi plecat spre aceste state.


Citește și:

populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

4 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

5 S-a elucidat misterul atacurilor ucrainene asupra fabricilor de alcool ale Rusiei