Loți Boloni, demis de Metz. Cale liberă la negocieri cu FRF, dacă Iordănescu refuză prelungirea contractului

Loți Boloni, demis de Metz. Cale liberă la negocieri cu FRF, dacă Iordănescu refuză prelungirea contractului

După două sezoane petrecute la Metz, Laszlo Boloni s-a despărțit de gruparea franceză. Antrenorul de 71 de ani a fost demis după ce a retrogradat în Ligue 2, tot el fiind cel care dusese echipa în prima ligă.

Loți Boloni e liber de contract, după despărțirea de Metz. Foto EPA EFE

Loți Boloni e liber de contract, după despărțirea de Metz. Foto EPA EFE

”Înainte de startul sezonului 2024-2025, Metz a decis să se despartă de Laszlo Boloni. După doi ani, antrenorul originar din Târgu Mureș părăsește banca echipei noastre”, au anunțat francezii pe site-ul oficial. În total, tehnicianul român a stat pe banca ”Les Grenats” în 78 de partide, timp în care a înregistrat 30 de victorii, 18 remize și 30 de înfrângeri.

Boloni are o relație bună cu Burleeanu

Loți Boloni se află pe lista FRF pentru preluarea postului de selecționer , în cazul în care Edi Iordănescu refuză oferta lui Răzvan Burleanu și nu va mai continua pe banca naționalei. Antrenorul a mai pregătit prima reprezentativă între 2000 și 2001 și a negociat cu federația chiar înainte ca Iordănescu să fie numit, în urmă cu doi ani și jumătate.

Chiar dacă atunci au ieșit câteva scântei, din cauza unor clauze la care Răzvan Burleanu nu a vrut să renunțe, relațiile dintre cei doi sunt bune, după cum a dezvăluit chiar legendarul antrenor. ”Este ceva ipotetic și nu cred că este sănătos să vorbim despre asta acum. Eu tot timpul discut cu cei de la FRF și ne transmitem mesaje, nu este război între noi. Suntem oameni cât se poate de civilizați”, a spus Loți Boloni, pentru sportpesurse.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii