Loredana renunță la X Factor: „Cu părere de rău...”

Loredana renunță la X Factor: „Cu părere de rău...”

„X Factor” se întoarce pe micile ecrane, însă în formulă nouă, asta după ce Loredana Groza a anunțat pe rețelele de socializare că nu va mai fi jurat în noul sezon.

Loredana Groza pleacă de la X Factor FOTO Arhivă

Loredana Groza pleacă de la X Factor FOTO Arhivă

Mă bucur că reîncepe Xfactor-ul după o pauză de mai bine de 2 ani! Chiar dacă ultimul sezon XFactor l-am câștigat cu echipa mea, cu părere de rău vă anunț că a trebuit să declin invitația @antena1_oficial de a fi jurat în noul sezon”, a scris Loredana Groza pe pagina sa de Facebook.

Loredana Groza a fost timp de doi ani la rând jurat în cadrul emisiunii X Factor. Deși în unul din ele chiar a câștigat alături de un concuret, anul acesta artista a anunțat că a refuzat oferta din "motive obiective, având deja alte angajamente" care se desfășoară în același timp cu filmările show-ului.

Este vorba despre "un film de lung metraj, un nou album și nu în ultimul rând concertul aniversar Loredana «Forever» de la Sala Palatului."

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii