Localitatea în care s-a născut Patriarhul Daniel a înregistrat o prezență la vot de peste 200%

Localitatea în care s-a născut Patriarhul Daniel a înregistrat o prezență la vot de peste 200%

Satul Dobrești, din județul Timiș, locul în care s-a născut Patriarhului României, Prea Fericitul Daniel, înregistrează o prezența la urne de 202,77%.

 Localitatea în care s-a născut Patriarhul Daniel, prezență la vot de peste 200% FOTO: BOR

Localitatea în care s-a născut Patriarhul Daniel, prezență la vot de peste 200% FOTO: BOR

Până la ora 18.00, au votat 73 de alegători, dintre care 26 de pe listele permanente, 46 pe suplimentare și o urnă mobilă, potrivit Opinia Timișoarei .

Pe listele permanente sunt înscrise 36 de persoane cu drept de vot, din care 21 își exprimaseră opțiunea electorală la primele ore. Alte 37 de persoane au votat pe listele suplimentare, după ce și-au făcut viza de flotant în localitatea în care s-a născut Prea Fericitul Daniel.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, și-a exprimat votul la Secția de votare nr. 661 din Capitală, în cadrul Școlii Gimnaziale „Ienăchiță Văcărescu”, în timpul alegerilor europarlamentare și locale din 2024.

Patriarhul BOR a oferit iconiţe celor prezenţi în secţia de votare, marcând astfel importanța participării la procesul democratic.

Pe 9 iunie, românii își aleg reprezentanții în Parlamentul European pentru următorii cinci ani, iar în același timp au loc și alegerile locale. Secțiile de votare sunt deschise până la ora 22:00.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii