Liviu Vârciu și Anda Călin și-au spus „DA” după 8 ani de relație

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au spus „DA” după 8 ani de relație

Liviu Vârciu și Anda Călin au oficializat relația lor de 8 ani în cadrul unei ceremonii civile, vineri, 23 august 2024. Cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, marcând un moment emoționant și așteptat de mult timp de fanii lor.

Primele imagini de la nunta lui Liviu Vârciu și a Andei Călin - Foto Spynews

Primele imagini de la nunta lui Liviu Vârciu și a Andei Călin - Foto Spynews

Liviu Vârciu, vizibil fericit și emoționat, a ales să poarte un costum portocaliu, iar Anda Călin a optat pentru o rochiță albă scurtă, de vară, potrivit fotografiilor obținute de SpyNews .

Conform sursei citate, cei doi își vor declara astăzi iubirea și în fața lui Dumnezeu.

Evenimentul a fost unul discret, familia și prietenii au fost alături de cei doi îndrăgostiți. Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună doi copii, o fată și un băiat.

Liviu Vârciu a declarat recent că așteaptă cu nerăbdare să plece într-o vacanță alături de soția sa, subliniind că „e singurul om lângă care nu mă plictisesc.

Acum o duc repede într-o vacanță pe soție. Am fost în Veneția , acum fugim repede iar noi doi. În vacanță mergem doar noi doi, pentru că e singurul om cu care mă înțeleg. Și îi mulțumesc pentru treaba asta. Mă susține, e important. Prietenii mei mă întreabă: «Bă, cum mergi doar cu nevastă-ta în vacanță? Ești nebun? Nu te plictisești?». E singurul om lângă care nu mă plictisesc”, spunea acesta în urmă cu câteva zile.

Anda Călin a menționat, la rândul ei, că nunta lor va fi un eveniment discret, clarificând că „nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat.”

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții”, spunea partenera lui Liviu Vârciu, la „Xtra Night Show”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai competentă funcționară din România, cu funcții în mai multe ministere, e șefa CA al Romarm și a luat de la Transelectrica 930.000 lei

2 Lovitura nimicitoare prin care ucrainenii l-ar decapita pe Putin. „Ar fi o nouă surpriză militară, mult mai devastatoare”

3 Un general american, uluit de ce a văzut în regiunea rusă Kursk: Chinul lui Putin dezvăluit

4 Cea mai neagră perioadă pentru Rusia de când a invadat Ucraina: 25% din totalul avioanelor MiG-31K ar fi deja inutilizabile

5 „Mâine strângem mieii. Dacă ar trebui să trăim din banii ăștia, m-aș sinucide” / Interceptări incendiare în dosarul fraților Tate