Liviu Ciobotariu, numit antrenor principal la FC Botoşani

Liviu Ciobotariu, numit antrenor principal la FC Botoşani

Liviu Ciobotariu a fost numit, joi, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FC Botoşani, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Liviu Ciobotariu. FOTO: Arhiva Adevărul

Liviu Ciobotariu. FOTO: Arhiva Adevărul

În vârstă de 53 de ani, Liviu Ciobotariu le-a mai pregătit în ţară pe FC Naţional, CS Otopeni, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSM Iaşi, FC Vaslui, FC Botoşani, FC Hermannstadt, FC Voluntari şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, formaţie cu care şi-a trecut în palmares Supercupa României în ediţia 2023-2024. În străinătate, Liviu Ciobotariu le-a antrenat pe Al-Faisaly, Al-Tai şi naţionala Libanului.

Ciobotariu revine la FC Botoşani, formaţie pe care a mai pregătit-o în sezonul 2018-2019. Atunci, în cele 25 de meciuri cu Ciobotariu pe bancă, "roş-alb-albaştrii" au obţinut 14 victorii, au terminat nedecis în patru confruntări şi au cedat în şapte jocuri.

Ca jucător, Liviu Ciobotariu a evoluat pentru naţionala României în 32 de partide, marcând şi trei goluri şi a făcut parte din lotul care a participat la Cupa Mondială din 1998 din Franţa. La nivel de cluburi, Liviu Ciobotariu a jucat în ţară pentru FC Naţional, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo, iar în străinătate pentru Standard Liege, RAEC Mons şi Royal Antwerp.

FC Botoşani anunţase joi încheierea colaborării cu antrenorul Bogdan Andone, cel care a reuşit în sezonul precedent salvarea de la retrogradare a formaţiei moldovene.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite