Lista destinațiilor de călătorii în care România concurează cu Bali sau Honolulu. „Când românii te plac, vor avea tendința să te adopte”

Lista destinațiilor de călătorii în care România concurează cu Bali sau Honolulu. „Când românii te plac, vor avea tendința să te adopte”

Iubitorii de călătorii vizitează, de obicei, cât mai multe locuri diferite din lume. Dar unele destinații sunt atât de speciale încât chiar și cei mai aventuroși călători nu se pot abține să nu se întoarcă iar și iar. Iar România este una dintre țările care i-au cucerit pe turiști.

România se află pe listă alături de destinații de top Foto: Arhivă

România se află pe listă alături de destinații de top Foto: Arhivă

Huffpost.com a cerut experților în călătorii să împărtășească locurile în care s-ar întoarce mereu. Astfel, a fost stabilită o listă cu 23 de țări, orașe, insule sau alte tipuri de destinații pentru a vă putea inspira într-o viitoare alegere.

România se află pe listă alături de destinații de top precum: Columbia, Bali (Indonezia), Costa Rica, Edinburgh (Scoția), Vermont, Africa de Sud, Thailanda, Mexis, Tarifa (Spania), Honolulu (Hawaii), Japonia, Grecia, Turcia, India, Paris (Franța), Emiratele Arabe Unite, Ambergris Caye (Belize), Londra (Anglia), Singapore, Italia, Malaezia, Insulele Turks şi Caicos.

România nu este doar o destinație de călătorie pentru mine, ci este ca o a doua casă”, a spus Erick Prince, blogger de călătorie și fondator Minority Nomad, pentru Huffpost.com .

„România menține o identitate profund românească, respingând turismul de masă care afectează alte destinații.”, mai spune blogger-ul care a remarcat faptul că turiștii pot fi văzuți mai ales în București și înpărțile Transilvaniei și că în nordul țării numărul lor este mult mai scăzut. Dar acest lucru poate fi un avantaj pentru călători, mai spune Erick Prince, pentru că: „Acest lucru le permite călătorilor să aibă o experiență autentică care poate fi cu adevărat educațională”,

„Ca să experimentezi România în cel mai bun mod posibil ai nevoie de ajutor din partea localnicilor, așa că deschideți-vă pentru a fi inconfortabili. Poate luați și cursuri de limba română. Când românii te plac, vor avea tendința să te adopte”, este concluzia bloggerului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Concert încheiat brusc după ce solistul l-a luat la bătaie pe chitarist

2 Ce a cumpărat un tânăr din Germania cu 126 de euro dintr-un magazin românesc: „Jaf la drumul mare”

3 Vanity Fair / Cel mai bogat german are o avere de 44 de miliarde de dolari, care provine de la tatăl său nazist, furată de la 70.000 de evrei

4 Șeful serviciului de informații militare al Ucrainei: Rusia va încerca să pună capăt războiului „înainte de 2026”

5 Marina rusă a desfășurat în doar o zi un număr record de nave în Marea Neagră. Țintă posibilă - Insula Șerpilor