Lionel Messi, aproape să-și îngroape echipa la Copa America 2024. Argentina, calificare dramaticǎ în semifinale VIDEO

Lionel Messi, aproape să-și îngroape echipa la Copa America 2024. Argentina, calificare dramaticǎ în semifinale VIDEO

În paralel cu Euro 2024 se desfășoară competiția ”geamănă” de pe alt continent, Copa America 2024. Argentina a ajuns în semifinalele competiției, chiar dacă starul Lionel Messi a irosit prima lovitură de departajare a meciului cu Ecuador.

Campioana lumii a deschis scorul prin Lisandro Martinez în minutul 35, dar adversarii din sferturi au dominat la capitolul ocazii și au reușit să egaleze în minutul 90+2 prin execuția lui Kevin Rodriguez. Ecuadorienii au avut chiar și un penalty ratat de veteranul Enner Valencia, în minutul 62.

Lionel Messi a fost salvat de colegul său, Dibu Martinez. Foto Getty images

Lionel Messi a fost salvat de colegul său, Dibu Martinez. Foto Getty images

Meciul a intrat în prelungiri, unde nu s-a mai marcat, astfel că s-a trecut la loviturile de departajare. Lionel Messi, a ratat prima lovitură de la punctul cu var, după ce a încercat o scăriță care a lovit bara transversală. A fost salvat de Emiliano Martinez, care a apărat loviturile executate de Angel Mena și Alan Minda.

Derby-ul Brazilia - Uruguay se joacă sâmbătă

Astfel, portarul celor de la Aston Villa a trimis naționala Albiceleste în semifinalele de la Copa America. Tot el a fost eroul Argentinei în finala Cupei Mondiale din Qatar 2022, când a parat două lovituri de departajare în fața Franței.

Argentina va înfrunta în semifinale, pe 9 iulie la New York, câştigătoarea partidei dintre Venezuela şi Canada, care se vor întâlni vineri seară la Arlington (Texas). Ultimele două meciurile din sferturile de finală ale turneului Copa America, Panama - Columbia şi Brazilia - Uruguay, se vor disputa sâmbătă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii