Lidl rupe colaborarea cu Sânziana Negru după ce influencerița a aruncat la gunoi o pungă cu produse VIDEO

Lidl rupe colaborarea cu Sânziana Negru după ce influencerița a aruncat la gunoi o pungă cu produse VIDEO

Lidl a decis să întrerupă colaborarea cu influencerița Sânziana Negru după scandalul de la Electric Castle, unde, împreună cu iubitul său, Ștefan Floroaica, a aruncat la gunoi o pungă plină cu alimente neîncepute imediat după filmarea unui clip de promovare pentru magazin.

Sânziana Negru și iubitul ei şi punga cu produse, pe care au aruncat-o - Foto Arhiva

Sânziana Negru și iubitul ei şi punga cu produse, pe care au aruncat-o - Foto Arhiva

Gestul influenceriței Sânziana Negru a stârnit revolta pe social media, oamenii au criticat-o pentru că nu a donat produsele respective, în loc să le arunce la coșul de gunoi.

Lidl , partener al Rețelei Băncilor pentru Alimente, care luptă împotriva sărăciei și risipei alimentare, a anunțat că gestul influenceriței Sânziana Negru a determinat „încetarea unor viitoare colaborări potențiale”, conform Pagina de Media.

Reamintim că influencerița și iubitul ei au filmat un clip de promovare pentru un supermarket la Electric Castle, explicând ce produse pot fi cumpărate de la festival. După ce clipul a fost publicat pe social media, un tiktoker a observat că unul dintre protagoniști a aruncat punga cu produsele filmate într-un tomberon.

Răspunsul Lidl

Aşa cum spuneam şi în răspunsul nostru iniţial, postat de îndată ce am aflat de pe reţelele de socializare de gestul Sânzianei, suntem întristaţi de ceea ce ea şi partenerul ei au făcut şi, mai ales, nu înţelegem de ce.

Aşteptarea noastră este ca o persoană cu care am mai avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani, să fie familiarizată cu ceea ce presupune risipa alimentară şi cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile în Social Media, mediul în care activează.

Pentru noi, acest gest este motiv al încetării unor potenţiale viitoare colaborări.

Sperăm ca acest incident să fie o ocazie în plus pentru ca fiecare dintre noi să conştientizeze încă o dată, de câte ori ajunge în situaţia s ă arunce mâncare , să îşi ia propriile lecţii în ceea ce priveşte combaterea risipei alimentare şi acţiunile pe care le poate face în acest sens”, a comunicat retailerul pentru Pagina de Media.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii