Lidia Buble ar fi rămas fără permis de conducere. Vedeta nu a respectat o regulă elementară de circulație SURSE

Lidia Buble ar fi rămas fără permis de conducere. Vedeta nu a respectat o regulă elementară de circulație SURSE

Oamenii legii din Capitală au lăsat fără permis o șoferiță, după ce aceasta a încălcat o regulă elementară de circulație. Conform unor surse, la volanul autoturismul se afla artista Lidia Buble, în vârstă de 31 de ani. Incidentul s-a petrecut în cursul serii de vineri, 20 septembrie.

Lidia Buble

Lidia Buble s-a născut la 9 iunie 1993. Foto: Arhivă

Artista a rămas fără permis pentru 60 de zile și s-a ales cu o amendă în valoare de peste 900 de lei, după ce nu a acordat prioritate mașinilor care circulau din partea dreaptă.

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Având în vedere faptul că în intersecția în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga și nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunțat Brigada Rutieră.

Artista nu se află la prima abatere, întrucât în urmă cu un an a fost condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare. Ea a mituit doi oamenii ai legii pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

În plus, cântăreața a fost condamnată la și muncă în folosul comunității, activitate pe care a trebuit să o presteseze preț de 90 de zile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 Abuzuri sexuale la Harrods / «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire la „apucăturile” miliardarului Mohamed Al Fayed

5 Ce picanterii mai afli dacă răsfoiești un referat DNA