Lider din clanul Corduneanu, scăpat de închisoare. Înțelegerea între Adi „Beleaua” și cumnata sa

Lider din clanul Corduneanu, scăpat de închisoare. Înțelegerea între Adi „Beleaua” și cumnata sa

Adrian Corduneanu, cunoscut și sub numele de Adi Beleaua, a fost achitat de magistrații Curții de Apel Iași după ce cumnata sa, Alina Filip, și-a retras plângerea de amenințare. Corduneanu fusese condamnat inițial la un an de închisoare, însă achitarea a venit în urma unui acord financiar.

Adrian Corduneanu a fost achitat FOTO Arhivă

Adrian Corduneanu a fost achitat FOTO Arhivă

Conform unor surse, Corduneanu ar fi ajuns la o înțelegere financiară cu victima, oferindu-i acesteia o sumă de bani, care se vehiculează a fi în jurul valorii de 30.000 de euro. Aceasta a determinat-o pe Alina Filip să-și retragă plângerea, facilitând astfel achitarea acestuia de către instanță, relatează dezvaluirea.ro.

Adrian Corduneanu fusese condamnat anterior de Judecătoria Iași, dar achitarea sa recentă semnalează o reconciliere în cadrul familiei Corduneanu, după tensiunile interne survenite în urma decesului liderului clanului, Costel Corduneanu.

Alina Filip ceruse inițial daune civile în valoare de 100.000 de lei și câștigase în primă instanță despăgubiri de aproape 10.000 de euro. Cu toate acestea, decizia de a-și retrage plângerea a pus capăt procesului penal.

Detalii din rechizitoriu

În ziua de 27.09.2021 în jurul orei 14:00, în timp ce se afla în autoturismul său marca Porsche Cayenne pe bd. A. Panu din mun. Iași, după ce s-a intersectat în trafic cu persoana vătămată Filip Alina-Elena, care se afla în autoturismul concubinului său Corduneanu Petroneş, i-a adresat amenințări cu moartea, arătându-i persoanei vătămate un cuțit cu care simula faptul că îi taie gâtul, amenințările fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

În ziua de 03.01.2022 a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate Filip Alina-Elena și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

În ziua de 22.01.2022 a postat un videoclip live pe platforma de socializare Facebook prin care, împreună cu Pandeli Gheorghiță-Ionel, adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate Filip Alina-Elena și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

În ziua de 05.03.2022, a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate Filip Alina-Elena și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

3 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

4 Surpriză de proporții! / Un expert în rachete nord-coreean a ajutat armata Rusiei să-şi sincronizeze atacurile

5 „Probabil aţi văzut deja ce s-a întâmplat în România” / Mesajele subversive ale pionilor Moscovei care caută sabotori în Europa