Liam Payne, fost chitarist al trupei One Direction, a fost găsit mort în curtea unui hotel din Buenos Aires. Cauza morţii

Liam Payne, fost chitarist al trupei One Direction, a fost găsit mort în curtea unui hotel din Buenos Aires. Cauza morţii

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost descoperit, marţi, mort în curtea unui hotel din Buenos Aires, la numai 31 de ani.

Liam Payne, fost chitarist One Direction, a murit la 31 de ani. Foto Facebook/Liam Payne

Liam Payne, fost chitarist One Direction, a murit la 31 de ani. Foto Facebook/Liam Payne

Artistul, în vârstă de 31 de ani, a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires , după ce a căzut de la etajul al treilea al acestuia, informează Agerpres.

Înainte de producerea incidentului, poliţia argentiniană fusese solicitată, printr-un apel de urgenţă, să intervină la hotelul din cartierul Palermo,în cazul unui „bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului”.

Liam Payne a fost descoperit într-o curte interioară a hotelului respectiv după ce căzuse la la atjul trei al acestuia, iar medicii de pe ambulanţă au confirmat decesul.

„Avea răni foarte grave în urma căzăturii, l-am declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat şeful serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, la televiziunea locală, precizând că serviciile de urgenţă au fost chemate la hotelul Casa Sur după ce au primit un apel la ora locală 17.04 (23.04, ora României). Echipajul care a ajuns la faţa locului şapte minute mai târziu „a găsit bărbatul mort, iar mai târziu am descoperit că era cântăreţ într-o formaţie”, a mai spus Alberto Crescenti.

Liam Payne a fost, alături de Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik şi Harry Styles , unul dintre membrii trupei pop One Direction formate în 2010 şi care s-a bucurat de un succes uluitor. Formaţia a cunoscut consacrarea după ce s-a clasat pe locul al treilea la emisiunea de concurs muzical „X Factor” în 2010, în Marea Britanie, dar grupul s-a destrămat în 2016, membrii săi urmând proiecte diferite, inclusiv cariere solo.

La câteva minute după anunţul morţii cântăreţului britanic, mulţi fani şi curioşi s-au adunat în tăcere în faţa intrării hotelului „Casa Sur”, unde a fost descoperit trupul artistului de 31 de ani, sub supravegherea mai multor poliţişti.

Potrivit revistei Billboard, Liam Payne a participat la un concert susţinut de fostul său partener Niall Horan în Buenos Aires, pe 2 octombrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Chestia asta chiar merită citită... / „Cer ceea ce este corect: să facem un drive test. Vă rog, deci, să mă programați (data și ora) când sunteți dispon…

2 De citit această analiză sovietică din anii '80 despre Israel și Orientul Mijlociu

3 Bulgaria, mereu surprinzătoare...

4 Cum a descris viitorul Paul Dienach, bărbatul care ar fi călătorit în anul 3906 în locul lui Andrew Northman

5 Surpriză de proporții în Ungaria? / Americanii modernizează infrastructura în Kecskemet, unde ar putea ajunge avioane cu capacități nucleare