LASK Linz – FCSB online, CFR – Pafos la TV: cât costă să vezi, diseara, meciul echipei lui Becali

LASK Linz – FCSB online, CFR – Pafos la TV: cât costă să vezi, diseara, meciul echipei lui Becali

Pas mare pentru fotbalul românesc, comparativ cu precedentul sezon european! Anul trecut, pe vremea asta, Farul Constanța, ultima noastră reprezentantă în Conference League, era eliminată după dubla cu HJK Helsinki (Finlanda) în play-off.

Gigi Becali a promis că partidele de acasă ale FCSB-ului vor fi mereu la televizor. FOTO: Arhiva

Gigi Becali a promis că partidele de acasă ale FCSB-ului vor fi mereu la televizor. FOTO: Arhiva

Acum, am pornit cu patru cluburi în întrecerile UEFA și, chiar dacă le-am pierdut pe Universitatea Craiova și Corvinul Hunedoara în precedentele tururi preliminare, avem garanția că vom avea minim o formație în faza grupelor. Pentru că FCSB e în play-off-ul Ligii Europa, iar CFR Cluj va juca în aceeași fază, dar în Conference League.

Campioana Superligii va disputa, diseară (ora 20.00), în Austria, în prima manșă a confruntării cu LASK Linz în ceea ce va fi o partidă care, în mod cert, va naște un val de nemulțumire în mediul online. Pentru că, din nou, Pro TV a achiziționat drepturile de transmisie de la formația gazdă, dar a luat decizia de a difuza meciul exclusiv online, pe platforma VOYO.ro. Aici, abonamentul lunar costă 4 euro. Returul se va juca pe Stadionul Steaua, joia viitoare, de la ora 21.30. Televizarea va fi stabilită, ulterior. Cert e că manșa a doua va fi la un post TV, pentru că Gigi Becali nu acceptă transmisia exclusiv online.

Celălalt meci european al serii, care ne interesează direct, CFR Cluj – Pafos (Cipru), se va vedea la televizor, pe două posturi chiar, de la ora 20.30: Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Returul se va disputa, joia viitoare, de la ora 20.00.

Dacă va trece de formația austriacă, FCSB va evolua în grupele Ligii Europa. În caz contrar, va juca în grupele Conference League. CFR, în schimb, e condiționată de calificare în dubla cu Pafos, ca să prindă grupele Conference League. Altfel, va părăsi Europa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a întors roata / Ucraina atacă Moscova cu drone

2 O fată de 12 ani a fost violată de șase ori, în schimbul lichidării unei datorii pe care o avea iubitul său

3 Un pilot rus de drone a trecut de partea Ucrainei, nu înainte de a arunca o grenadă în dormitorul ofițerilor

4 Curg sesizările referitoare la comportamentul inadecvat al lui Marius Pieleanu faţă de studente. Cristian Pîrvulescu a confirmat

5 Au intrat și americanii în Rusia? O imagine controversată cu „băieții în Kursk” i-a enervat pe ruși: Gruparea privată FOG luptă alături de ucraineni