LASK Linz - FCSB nu se vede la televizor. După țeapa cu Sparta Praga, PRO TV ia o nouă decizie scandaloasă pentru fani

LASK Linz - FCSB nu se vede la televizor. După țeapa cu Sparta Praga, PRO TV ia o nouă decizie scandaloasă pentru fani

Meciul dintre LASK Linz și FCSB, programat de pe 22 august în manșa tur a playoff-ului Europa League, nu va fi difuzat la televizor. Ca și partidele precedente ale campioanei din deplasare, cu Virtus și cu Sparta Praga, acesta va fi doar pe platforma VOYO, unde PRO TV încearcă din răsputeri să mărească numărul de abonați.

Gigi Becali, disperat că meciurile FCSB nu se văd la televizor. Foto Sportpictures

Gigi Becali, disperat că meciurile FCSB nu se văd la televizor. Foto Sportpictures

Chiar dacă decizia de a nu televiza meciul din Cehia a fost un fiasco pentru PRO TV, pentru că întâlnirea a fost urmărită fără bani de sute de mii de suporteri pe canale online pirat, postul de televiziune nu se lasă. Cum partidele campioanei suscită un interes mare printre fani, PRO TV încearcă iar aceeași schemă de a obține noi abonați pentru platforma plătită, de data aceasta cu speranța ca acum va putea tăia accesul urmăritorilor la canalele pirat.

”Nu ai voie să dai pe Voyo. Ce e aia Voyo? Eu nu fac un contract cu Voyo, eu fac cu PRO TV. Nu ai voie să îl dai Voyo că vrei tu, că eu îți cer despăgubiri. Numai sute de mii, așa o să fie, eu le fac pe plac suporterilor!”, a declarat revoltat Gigi Becali după ce meciul Sparta Praga - FCSB nu a fost difuzat la televizor, ci numai pe platforma plătită. Însă patronul campioanei nu are ce face în cazul meciurilor tururile preliminare disputate în deplasare de formația sa, ci poate impune o clauză numai pentru cele de acasă.

Partidele din grupe vor fi difuzate de DigiSport și Prima Sport

”A fost potop de nemulțumiri la adresa noastră pentru că meciul nu a fost transmis de un post TV. Noi nu decidem drepturile de televizare la meciurile din deplasare!”, a completat și managerul Mihai Stoica. Această situație care nemulțumește fanii FCSB se va întâmpla doar o dată în acest sezon. Până la meciurile din grupe, ori că vor fi în Europa League, ori în Conference League, roș-albaștrii vor mai juca un singur meci în deplasare, cel de la Linz. Apoi, partidele din faza grupelor vor fi date pe DigiSport și Prima Sport, care au cumpărat drepturile de televizare.

Prima manșă din play-off-ul Europa League dintre LASK și FCSB se va disputa pe 22 august, de la ora 20.00. Dacă trece de austrieci în dubla manșă, campioana României va juca în grupele Europa League. Dacă va fi eliminată, echipa lui Gigi Becali va evolua în grupele Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Deja a început” / Irina Columbeanu a stârnit revoltă pe rețelele de socializare după ce s-a filmat în camera de hotel

2 Răsturnări misterioase de situație în Rusia! / Frica de trădare îl poate face pe Putin să resusciteze KGB. Șef al spionajului rus, bănuit ca s-ar întoar…

3 „Macron este gay și căsătorit cu un bărbat trans care l-a molestat în copilărie” / A plouat cu aberații în dialogul dintre Candace Owens și Tristan Tate

4 VIDEO Ce se întâmplă? / O companie întreagă a armatei ruse s-a predat în Kursk. Ucrainenii spun că n-au luat atâția prizonieri într-o singură zi de la î…

5 Mărturii din Primăria Moscovei: „Elitele rusești se așteptau ca incursiunea Ucrainei să se încheie în câteva zile. Acum încep să intre în panică”