LASK Linz – FCSB, meciul de 4 euro ne-a apropiat de milioanele Ligii Europa: returul va fi incendiar, joia viitoare

LASK Linz – FCSB, meciul de 4 euro ne-a apropiat de milioanele Ligii Europa: returul va fi incendiar, joia viitoare

Românii ar trebui să mulțumească PRO TV-ului pentru că, în 2024, postul de la Pache Protopopescu ne învață regula numărul a capitalismului: totul e pe bani! Nu plătești, nu vezi meciul favoriților. Dar, ca să fim corecți până la capăt, trebuie să admitem că, în România, această regulă încă poate fi „driblată“. Cel puțin, în privința meciului de fotbal, după cum Adevărul a arătat aici.

David Miculescu a înscris golul FCSB-ului în partida cu LASK Linz. FOTO: Facebook

David Miculescu a înscris golul FCSB-ului în partida cu LASK Linz. FOTO: Facebook

Scos din programul TV și trimis pe platforma online a PRO TV-ului, cu un abonament lunar de 4 euro, LASK Linz – FCSB a început cu dominarea austriecilor. Care au avut ocaziile importante și, într-un final, au fost răsplătiți după reușita lui Taoui din minutul 34. Abia la 1-0 pentru gazde, campioana României a început să conteze în atac. Ocazia din minutul 40, la care Miculescu și Edjouma s-au încurcat reciproc, a anunțat golul de 1-1. Înscris, în minutul 45+2 de Miculescu, cu o lovitură de cap din centrarea lui Valentin Crețu.

Partea secundă a fost fără ocazii mari în debutul ei. Până când Octavian Popescu, introdus la pauză în locul lui Băluță, a irosit o șansă importantă de gol, trimițând peste poartă de la câțiva metri (75). Replica celor de la LASK a venit, în minutul 86, când Berisha a zguduit transversala porții apărate de Târnovanu.

S-a terminat 1-1, scor care menține suspansul în ceea ce privește returul de joia viitoare (ora 21.30), de la București. Când partida se va vedea la TV, în condițiile în care drepturile vor fi vândute de FCSB, iar Gigi Becali a spus deja, răspicat, că nu acceptă transmisia exclusiv online. Așa că regula numărul 1 a capitalismului ia o pauză datorită latifundiarului din Pipera.

Dacă va trece de LASK Linz, FCSB va avansa în grupele Ligii Europa și va fi răsplătită de UEFA cu suma de 4.300.000 de euro. Apoi, în grupe, victoria valorează 450.000 de euro, iar egalul 150.000.

Dacă FCSB va pierde însă dubla cu LASK Linz, atunci va merge în grupele Conference League. Prezența în această competiție înseamnă un bonus de 3.170.000 de euro. Apoi, un meci câștigat în grupe valorează 400.000 de euro, iar un egal aduce 133.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai competentă funcționară din România, cu funcții în mai multe ministere, e șefa CA al Romarm și a luat de la Transelectrica 930.000 lei

2 Un general american, uluit de ce a văzut în regiunea rusă Kursk: Chinul lui Putin dezvăluit

3 S-a întors roata / Ucraina atacă Moscova cu drone

4 O fată de 12 ani a fost violată de șase ori, în schimbul lichidării unei datorii pe care o avea iubitul său

5 Un pilot rus de drone a trecut de partea Ucrainei, nu înainte de a arunca o grenadă în dormitorul ofițerilor