La aproape un an de la tragedia în care au ars de vii 8 oameni, Ferma Dacilor anunţă cel mai mare barbeque din România. Invitați: Axinte și Adrian Minune

La aproape un an de la tragedia în care au ars de vii 8 oameni, Ferma Dacilor anunţă cel mai mare barbeque din România. Invitați: Axinte și Adrian Minune

Cunoscut mai ales după tragedia din decembrie 2023, când opt persoane şi-au pierdut viaţa în incendiul care a cuprins complexul, controversatul patron al Fermei Dacilor vrea să renască din cenuşă la propriu, anunţând organizarea unui eveniment de proporţii.

Cornel Dinicu se relansează în afaceri. Foto Facebook

Cornel Dinicu se relansează în afaceri. Foto Facebook

După ce, în martie, a plantat nuci pe domeniul de la Ferma Dacilor, din satul Tohani, în memoria celor opt victime ale incendiului care a izbucnit la acest complex turistic în data de 26 decembrie 2023, Cornel Dinicu a reintrat, cu paşi mici, în afaceri. Acum anunţă, însă, organizarea unui eveniment de anvergură, cel mai mare Barbeque Brunch din România, prin care vrea să se impună din nou pe piaţă.

Potrivit afişului postat pe pagina de Facebook a complexului turistic, manifestarea se vrea a fi o experiență culinară unică, acompaniată de concerte susţinute de cunoscuţi artişti de la noi, printre care Julia, Aurel Moga și trupa Taraf Univers 2000. Invitaţi sunt şi Florin „Axinte” Petrescu, fost membru al grupului de umor Vacanța Mare, dar şi Adrian Minune.

BBQ brunch Ferma Dacilor, foto Facebook jpg

Astfel, între 28 și 29 septembrie, Ferma Dacilor va găzdui „cel mai mare Barbeque Brunch din România”, eveniment menit să atragă iubitori de carne și preparate la grătar, care vor avea ocazia să învețe cele mai noi tehnici în arta gătitului cu foc și fum de la câţiva dintre cei mai cunoscuți chefi din România, precum Chef Orlando Zaharia.

Vă reamintim că în incendiul devastator care a cuprins Ferma Dacilor în a doua zi de Crăciun, în 2023, din cele 26 de persoane prezente, opt şi au pierdut viaţa, fiind carbonizate. Printre cei decedaţi se numără unul dintre copiii lui Cornel Dinicu, fiul generalului Petru Băiceanu, şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, finul lui Dinicu, Lucian Ene, şi doi copii ai săi, dar şi o studentă în anul II la Facultatea de Sociologie şi iubitul acesteia.

Procurorii care au desfăşurat ancheta au descoperit că, la momentul producerii tragediei, Ferma Dacilor funcționa fără autorizațiile necesare, inclusiv fără aviz de securitate la incendiu, lucruri la care cei care ar fi trebuit să verifice complexul turistic au închis ochii şi în schimb ar fi primit o masă de protocol.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Foarte interesante amănunte...

3 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

4 Ce urmează să se întâmple? / SUA trimit în România noi echipamente și un contingent de forțe speciale, unitatea de elită a Armatei americane

5 ULTIMA ORĂ Soldații ruși care contraatacă în Kursk au fost încercuiți de trupele ucrainene