La 66 de ani, sex-simbolul Sharon Stone pozează doar în bikini în timp ce pictează FOTO

La 66 de ani, sex-simbolul Sharon Stone pozează doar în bikini în timp ce pictează FOTO

Vedeta nominalizată la Oscar s-a dezbrăcat în bikini în timp ce lucra la o nouă pictură în casa ei din California.

Sharon Stone FOTO: Instagram

Sharon Stone FOTO: Instagram

Sharon Stone, în vârstă de 66 de ani, o artistă desăvârșită care și-a expus anterior lucrările, a împărtășit o fotografie cu tabloul abstract neterminat, în timp ce stătea cu spatele gol la cameră, scrie dailymail.co.uk.

Sub titlul postării, ea a scris: "Uneori trebuie doar să trec de la piscină la pictură".

Într-un interviu acordat marți publicației The Hollywood Reporter, Stone a afirmat că cele 18 milioane de dolari pe care le acumulase după mai mult de două decenii în industria cinematografică s-au evaporat în timpul anilor în care nu a putut lucra din cauza leziunilor cerebrale provocate de atacul cerebral.

Stone - care a afirmat în mod controversat că alungarea lui Kevin Spacey de la Hollywood a fost parțial inspirată de homofobie - a atribuit pierderea milioanelor persoanelor din jurul ei care i-ar fi gestionat greșit banii, în timp ce ea se străduia să își recapete funcțiile de bază, cum ar fi capacitatea de a citi, pe care a pierdut-o "timp de câțiva ani".

În total, Stone a declarat că a avut nevoie de șapte ani pentru a-și reveni în mare parte din efectele accidentului vascular cerebral care i-a pus viața în pericol și căruia medicii i-au dat doar o șansă din 100 de supraviețuire.

"Oamenii au profitat de mine în această perioadă de recuperare", a afirmat Stone. ”Aveam 18 milioane de dolari economisiți datorită succesului meu, dar când m-am întors în contul meu bancar, totul dispăruse".

Ea a descris sentimentul suprarealist de a avea puțin pe numele ei, odată ce a fost suficient de competentă pentru a-și prelua finanțele.

"Frigiderul meu, telefonul meu - totul era pe numele altor persoane", a dezvăluit ea.

Stone a clarificat apoi: "Nu aveam niciun ban".

Nu este clar cât a trebuit Stone să plătească în facturi medicale și ani de terapii, dar ea a descris simptomele severe cauzate de hemoragia subarahnoidă.

"Am sângerat în creier timp de nouă zile, așa că creierul meu a fost împins în fața feței", a explicat ea, adăugând: "Nu era poziționat în capul meu unde era înainte".

Schimbarea fizică a creierului ei a însemnat că "totul s-a schimbat".

”Simțul mirosului, vederea, atingerea. Nu am putut citi timp de câțiva ani', a recunoscut nominalizata la Oscar. ”Lucrurile erau întinse și vedeam modele de culori.

O mulțime de oameni au crezut că voi muri”, a adăugat ea.

Dincolo de modificările simțurilor sale, Stone a fost de acord ”sută la sută” că accidentul vascular cerebral i-a schimbat modul de gândire.

”Un călugăr budist mi-a spus că am fost reîncarnată în același corp", a povestit ea. ”Am avut o experiență de moarte și apoi m-au adus înapoi”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii