Kyle Walker, susținut la Euro 2024 și de soție, și de amantă. Oamenii de ordine nu le lasă să se apropie una de alta

Kyle Walker, susținut la Euro 2024 și de soție, și de amantă. Oamenii de ordine nu le lasă să se apropie una de alta

Annie Kilner, soția lui Kyle Walker, și Lauryn Goodman, amanta sa, l-au susținut pe fundașul Angliei la partida încheiată la egalitate cu Danemarca.

Kyle Walker, soția înșelată, Annie Kilner, și amanta aestuia, Lauryn Goodman. Foto news.com.au

Kyle Walker, soția înșelată, Annie Kilner, și amanta aestuia, Lauryn Goodman. Foto news.com.au

Cele două au purtat un război virulent în media timp de mai mulți ani, după ce s-a descoperit că starul de la Manchester City a avut o relație cu Lauryn în timp ce era însurat cu Annie. În luna decembrie, presa britanică dezvăluia că spiritele s-au încins din nou atunci când soția a aflat că Walker, i-a făcut al doilea copil amantei.

Kyle Walker s-a dus la soție după încheierea partidei

La partida a doua a Angliei de la Euro 2024, cele două au stat în sectoare diferite, iar oamenii care se ocupă de securitate din cadrul delegației britanice au stat cu ochii pe Lauryn Goodman, pentru nu a ajunge în preajma soției lui Walker. ”Lauryn poate crea probleme. A fost o discuție privind locul ei în tribune, la aproximativ 100 de metri (n.r.- de Annie Kilner). Annie nu vrea să aibă nicio legătură cu ea.

Echipa de securitate știa de prezența lui Lauryn și a fost pregătită s-o împiedice să ajungă în zona destinată partenerelor fotbaliștilor. A fost ținută la distanță”, a transmis o persoană din anturajul lui Walker, potrivit The Sun. Judecând după faptul fundașul s-a dus la soție după partida de ieri, se pare că cei doi au trecut de problemele din căsătorie.

Anglia are o victorie la limită și un egal în grupă, fiind la un pas de calificarea în optimi la Euro 2024.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii