Kosovo, scor incredibil la trei zile după ce a fost spulberat de România

Kosovo, scor incredibil la trei zile după ce a fost spulberat de România

La debutul în Liga Națiunilor, vineri, tricolorii au spulberat Kosovo chiar pe terenul adversarei. A fost 3-0 pentru elevii lui Mircea Lucescu, iar naționala provinciei sârbești părea ieșită din calculele pentru primele poziții în grupă. Însă a revenit puternic, după ce s-a distrat în această seară, în deplasare, cu Cipru, 4-0.

Naționala din Kosovo nu renunță la luptă în grupa României. Foto Facebook

Naționala din Kosovo nu renunță la luptă în grupa României. Foto Facebook

Partida a început perfect pentru kosovari . Vedat Muriqi a deschis scorul în minutul 8, după ce a transformat o lovitură de departajare, pentru ca în minutul 21 să facă dubla, marcând cu capul.

Selecționata lui Foda și-a continuat prestația bună și în repriza a doua. Rashica l-a găsit în careu pe Albion Rrahmani, iar fostul atacant de la Rapid l-a executat fără probleme pe portarul ciprioților. În minutul 55, Rrudhani i-a pasat lui Deliova în careu, iar acesta a trimis în poartă. Kosovarii au mai avut o bară, în minutul 79, prin Sahiti, iar partida s-a încheiat 4-0.

România, Kosovo și Cipru, câte 3 puncte

Selecționata provinciei care și-a proclamat unilateral independența față de Serbia a obținut primele 3 puncte în grupa din care face parte și România, în Liga Națiunilor, anunțând că nu a renunțat la lupta pentru prima poziție. Până la meciul din această seară, cu Lituania (21.45, Prima TV), tricolorii se află pe primul loc în grupă , cu 3 puncte, la egalitate cu Kosovo și cu Cipru. Lituania nu a obținut niciun punct.

image

Partida din Larnaca a fost întreruptă circa 60 de secunde, în minutul 36, după ce observatorul meciului a reperat în tribune un banner provocator. Culmea, nu a fost legat de Kosovo, ci de țara-gazdă. Inscripția ”Cipru e Grecia” a fost îndepărtată rapid de organizatori, astfel că meciul s-a putut relua în condiții normale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cât este de adevărat mitul refolosirii mâncării la „all inclusive”. Dezvăluirile a doi bucătari cunoscuți pe litoral

2 Cum a murit Avram Iancu, eroul tragic al moților. „Nu avea asupra lui, decât o năframă zdrențuită, fluierul și jalba”

3 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

4 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze

5 Chinezii au dat chix cu primul drum construit în România: Cum arată acum șoseaua cu o bandă pe sens ce trebuia să fie gata de acum un an și jumătate