Klaus Iohannis, succint la ieșirea de la urne: „Vă invit pe toți să poftiți la vot. Este extrem de important”

Klaus Iohannis, succint la ieșirea de la urne: „Vă invit pe toți să poftiți la vot. Este extrem de important”

Președintele României, Klaus Iohannis, a votat duminică, 9 iunie, la Liceul Teoretic „Jean Monnet” din Capitală, iar la ieșirea de la urne a îndemnat cetățenii să își exprime votul, întrucât „este extrem de important”.

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a votat la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. Foto: Arhivă

„Este o zi importantă astăzi, o zi în care alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim și alegem pe cei care ne reprezintă în Parlamentul European. Eu am votat și vă invit pe toți să poftiți la vot. Este extrem de important”, a declarat duminică șeful statului.

De asemenea, în această zi importantă au ieșit la vot și prim-ministrul Marcel Ciolacu și președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Cum este normal am votat pentru performanță în administrație, pentru o echipă valoroasă care a știut să implementeze proiecte europene atât la nivelul municipiului Buzău, cât și la Consiliul Județean.

Am votat pentru o voce unită în Parlamentul European. Pentru școli, spitale și pentru reindustrializare României. Aș dori sa fac apel către toată lumea, indiferent de opțiune, să vină toată lumea la vot”, a transmis liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce a ieșit din secția de votare de la Buzău.

Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate, pentru siguranța românilor, păstrarea valorilor noastre, a tradițiilor și a credinței. Tot ceea ce înseamnă identitate românească, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem, indiferent cât zgomot se face. ”, a afirmat liderul PNL.

Programul secțiilor de votare pe 9 iunie, la alegerile locale si europarlamentare 2024, a început la ora 7:00 și se încheie la ora 22:00 . În cadrul alegerilor locale, românii pot vota unde sunt arondați conform domiciliului sau reședinţei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii