Klaus Iohannis, alături de echipa olimpică, la Paris: „Felicitări sportivilor noștri! Hai, TeamRomania!” FOTO

Klaus Iohannis, alături de echipa olimpică, la Paris: „Felicitări sportivilor noștri! Hai, TeamRomania!” FOTO

Sâmbătă, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost prezenți la două dintre meciurile jucate de sportivii români în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. Pe pagina de Facebook a șefului statului au fost publicate mai multe fotografii cu aceștia, surprinși fie în tribune, fie alături de sportivi.

Potrivit postării de pe rețeaua de socializare, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au urmărit două meciuri importante la Jocurile Olimpice de la Paris.

Șeful statului a transmis un mesaj echipei olimpice a României: „Felicitări sportivilor noștri care astăzi s-au calificat în următoarele etape ale Jocurilor Olimpice și mult succes în continuare tuturor! Hai, #TeamRomania !”.

Alături de o parte dintre sportivii români care au intrat astăzi în competiția pentru medaliile olimpice: tenis, unde a jucat Irina Begu, și tenis de masă, unde Bernadette Szőcs și Ovidiu Ionescu au obținut o victorie foarte frumoasă.”, a scris Klaus Iohannis, alături de fotografii.

Aceștia au asistat la confruntarea de tenis dintre Irina Begu și Iga Swiatek, liderul mondial, și au fost prezenți și la partida de tenis de masă, unde Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs s-au calificat în sferturile de finală la dublu mixt.

Victorie pentru jucătorii de tenis de masă Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu. Tricolorii au câștigat la dublu mixt, scor 4-1 la seturi, în fața perechii Nicholas Lumm, Minhyung Lee (Australia). La meci a asistat și președintele României Klaus Iohannis, alături de Mihai Covaliu președintele COSR și ambasadoarea României la Paris, Ioana Bivolaru.”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Carmen și Klaus Iohannis la Jocurile Olimpice de la Paris

Președintele Klaus Iohannis, însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, a ocupat locuri în tribuna situată pe malul Senei, alături de Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, la deschiderea Jocurilor Olimpice.

Înainte de festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, au participat joi la inaugurarea Casei României, la Ambasada țării noastre din Paris. Carmen Iohannis a strălucit într-o rochie albă cu maci roșii de la Dolce&Gabbana, evaluată la 1.500 de euro, completată de o poșetă Christian Dior, în valoare de 2.850 de euro. Împreună, ținuta a costat 4.350 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii